betarrt50 Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Astazi, 6 august, am mers cu un prieten cu motoarele la Tabla Butii. ( putin mai jos de Cheia se face un drum spre Buzaianu' , apoi daca tii drumul ajungi la Valea Stanii si dupa inca vreo 20 de minute de urcat ajungi in varf). Am mai vazut pe acolo cativa motociclisti, in special cu ktm-uri si sunt curios care ati fost, de unde ati venit, pe unde , daca v-a placut, etc. Nu va scriu mai mult ca sunt cam obosit si nu am rabdare. Pt detalii suplimentare intrebati si voi raspunde. Salutari! Mesaj completat Niciunul? Mesaj completat ip Mesaj completat Astazi, 6 august, am mers cu un prieten cu motoarele la Tabla Butii. ( putin mai jos de Cheia se face un drum spre Buzaianu' , apoi daca tii drumul ajungi la Valea Stanii si dupa inca vreo 20 de minute de urcat ajungi in varf). Am mai vazut pe acolo cativa motociclisti, in special cu ktm-uri si sunt curios care ati fost, de unde ati venit, pe unde , daca v-a placut, etc. Nu va scriu mai mult ca sunt cam obosit si nu am rabdare. Pt detalii suplimentare intrebati si voi raspunde. Salutari! Mesaj completat Niciunul? Mesaj completat up Mesaj completat Nu a fost nimeni de pe forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate