tin-tin Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 io n-am vazut in viata mea atata adunatura de Vuri americane pe metru patrat!!! ...mi-au lipsit mult idiotii care rup motoare si gume langa cortu' meu... http://www.bulldogbash.eu/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Ataaaaaaaaaaaat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat August 9, 2009 Autor Share Postat August 9, 2009 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian45 Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 foarteeeee tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 io n-am vazut in viata mea atata adunatura de Vuri americane pe metru patrat!!! ...mi-au lipsit mult idiotii care rup motoare si gume langa cortu' meu...http://www.bulldogbash.eu/ de mult timp iti urmaresc aproape toate postarile pe forum. sunt un motociclist din tg neamt, ma cunosc cu multi baieti din piatra neamt, inclusiv jhonson, si vreau sa-ti spun ca sunt invidios (in sensul pozitiv) pentru ceea ce faci si ce vezi acolo in anglia. abia astept sa revii vreodata acasa si sa te cunosc. poate ramai in tara si sa faci si tu ceva pentru noi, motociclistii amarati de romania... daca ai face ceva in romania cred ca as fi unul din primii care sa beneficieze de serviciile tale moto. salutari din grecia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat August 10, 2009 Autor Share Postat August 10, 2009 (editat) ma bucur ca le urmaresti si-ti plac...te salut si eu, sa ne vedem cu bine...am drum prin tg neamt cand ajung acasa, am crescut si pe-acolo...:-) ...in rest, deocamdata il manageriez pe johnson...da' nu reusesc sa-l vand pe nicaieri...merge prost afacerea...l-am tuns ca ben spies, e un pic mai bine...da' nu destul...:-)))... Editat August 10, 2009 de tin-tin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 ma bucur ca le urmaresti si-ti plac...te salut si eu, sa ne vedem cu bine...am drum prin tg neamt cand ajung acasa, am crescut si pe-acolo...:-)...in rest, deocamdata il manageriez pe johnson...da' nu reusesc sa-l vand pe nicaieri...merge prost afacerea...l-am tuns ca ben spies, e un pic mai bine...da' nu destul...:-)))... dar cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat August 11, 2009 Autor Share Postat August 11, 2009 Sept-oct... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 de mult timp iti urmaresc aproape toate postarile pe forum. sunt un motociclist din tg neamt, ma cunosc cu multi baieti din piatra neamt, inclusiv jhonson, si vreau sa-ti spun ca sunt invidios (in sensul pozitiv) pentru ceea ce faci si ce vezi acolo in anglia. abia astept sa revii vreodata acasa si sa te cunosc. poate ramai in tara si sa faci si tu ceva pentru noi, motociclistii amarati de romania... daca ai face ceva in romania cred ca as fi unul din primii care sa beneficieze de serviciile tale moto.salutari din grecia. O sa revina in Romania cand, asa ca pt multi altii o sa aiba ce oferi tara asta si ca sa-ti dai seama, cred ca in 20 de ani cu jobul lui care nu este unul rau, nu reusea sa faca, ce a reusit acolo intr-un an. Si obisnuiam sa fiu destul de patriot si increzator in viitorul nostru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulys Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 io n-am vazut in viata mea atata adunatura de Vuri americane pe metru patrat!!! ...mi-au lipsit mult idiotii care rup motoare si gume langa cortu' meu...http://www.bulldogbash.eu/ foarte frumos poate in viitor se va intpla si la noi sper numai bine Mesaj completat ... ma refer la poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 O sa revina in Romania cand, asa ca pt multi altii o sa aiba ce oferi tara asta si ca sa-ti dai seama, cred ca in 20 de ani cu jobul lui care nu este unul rau, nu reusea sa faca, ce a reusit acolo intr-un an. Si obisnuiam sa fiu destul de patriot si increzator in viitorul nostru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 cam fraerica americanii astia, un Nipru nu aveau si ei in camp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Sept-oct... oare neam intalnit la o plimbare de duminik?? aveai un gs sau poate confund Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Ianuarie 5, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2010 nuuu...:-)...am avut zx6 anu' trecut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate