Sorin128 Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Iata ca am facut-o si pe asta ! Ne-am cunoscut (virtual) aici, ne-am organizat aici iar acum ca am "comis-o" va invitam sa ne vedeti "in actiune". Am sa incep eu cu cateva impresii si poze. Desi ne-a cam plouat Vineri pe drum spre Brasov..... nu ne-am dat batuti .... si mai devreme (unii - vezi george05) sau mai tarziu (atii - eu si moldoveanul ), mai pe seara eram mai toti ajunsi.... A doua zi, mai intai ne-am trezit sa vedem ca Doamne-Doamne tine cu noi si ne-a dat o vreme mai ceva ca in visele "ude" ale motociclistilor....E - arata bine viespile la lumina nu???? .... Si daca tot am avut parte de vreme frumoasa ne-am apucat de un motorit zdravan pe curbele Brasovului spre Poiana Brasov, cu coborarea de rigoare pana la Rasnov pentru ca mai apoi sa ne oprim Bran pentru o mica "miciada" si o binevenita hidratare (fara alcool da?? ).... ......Cu poze si comentarii pe tema "seara la gratar" aka "Ardeal vs. Moldova"......o sa revina gasca (toti oameni de nota 2000). Voi reveni si eu cu inca un set de poze. .....to be continued...... Mesaj completat Aici gasiti toate poz(n)ele mele.... Mesaj completat Si mai multe poze de lla si mai multa lume gasiti si aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate