Sari la conținut

Excursie Sighisoara


keloo85
 Share

Postări Recomandate

am o propunere pentru voi

ce-ati zice de o plimbare pana la sighisoara? eu unu nu am fost niciodata acolo si chiar mi-as dori sa merg. excursia as vrea sa o facem in week-end-ul 22-23 august... ceva de genul... de preferat sa plecam sambata dimineata la prima ora (undeva pe la un 7) din bucuresti, ajungem cand ajungem acolo (sambata dupa-masa / seara), intindem corturile, dormim o noapte si pe la 12 maxim sa plecam inapoi spre bucuresti... cred ca avem timp sa bem si o bere sambata seara, sa facem si niste poze atat pe inserat cat si pe lumina (duminica dimineata) si sa ramanem si noi cu ceva amintiri placute...

ar fi un loc nou vizitat (din punctul meu de vedere)

astept parerea voastra si sper sa ne putem organiza

de asemenea mi-as dori sa reusim sa mergem in grup: plecam impreuna, ne intoarcem impreuna. stiu ca merg mai incet decat multi dintre voi (60 km/h media), dar daca vorbim de la inceput sa mergem in grup, mi-ar placea sa ne si tinem de cuvant, chiar daca unii dintre noi i-ar putea da mai mult decat altii... stabilim un traseu si ne tinem de el. doar in cazul in care vreunul din participanti ar avea vreo problema, atunci sa intarziem, incercand sa-l ajutam pe nefericit... altfel, sa ne tinem de program... suna cam rigid, dar cred ca e nevoie si de ceva "disciplina" la o excursie daca vrem sa ne bucuram din plin de ea. altfel putem stabili ora de intalnire la destinatie si fiecare merge pe barba lui. ceea ce cred ca nu e prea interesant...parerea mea, hac!

inca o data, chiar mi-as dori mult sa vad sighisoara! lui rombaer (unii dintre voi il stiti) i-a suras ideea, deci se pare ca deja suntem doi pentru aceasta calatorie. lista este deschisa pentru oricine cu capul pe umeri, dornic de distractie si calatorii prin tara.

multa bafta fratilor si asfalt uscat!

post-38310-1250023845_thumb.jpg

post-38310-1250023857_thumb.png

post-38310-1250023862_thumb.jpg

post-38310-1250023867_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...