Sari la conținut

keloo85

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    keloo85@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008

keloo85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. La Multi Ani !

  2. totusi, revin si eu cu intrebarea "ce inseamna echipament minim?". casca si manusi sau mai trebuie si altceva? ps: merci de raspunsul la mail!
  3. @scuterfun: am trimis un mail joi seara catre voi referitor la concurs si aveam o nedumerire. nu am primit inca raspuns la intrebarea mea...
  4. nu o ard in nici un fel... tot scuterist sunt si eu, cu un chinez mic (49 cmc). nici carnetul nu-l am inca. deci nu ma dau rotund. dar prefer ca "echipamentul este format din ochelari si papuci" sa o iau ca pe o gluma si sa o tratez ca atare Mesaj completat As propune sa stabilim un loc de intalnire si o ora cand sa ne vedem sambara (24) si duminica (25 aprilie) si sa mergem impreuna la SMAEB. Ne organizam, facem o gasca si mergem toti odata? Sau fiecare cu treaba lui? As avea rugamintea ca cei de la ScooterFun sa posteze intre ce ore au loc acele concursuri pentru a putea stabili din timp ora la care sa ne intalnim. Multumesc! Bafta multa!
  5. papucii pot fi si d'aia de casa cu mult puf? ca daca nu, ar insemna sa vin in cealalta pereche... o pereche de slapi...
  6. In ce consta proba de indemanare? pot participa numai la aceasta? merci!
  7. duminica ( 18.04 ) se anunta "cer partial noros", cel putin pentru moment si o temperatura de 20 de grade... cred ca ar fi o zi ok pentru o plimbare pe langa bucuresti. ce ziceti? se baga cineva? ora 14.00, aleea circului? bafta!
  8. uite la asta nu m-am gandit... probabil d'aia a incercat sa se suie pe mine aia in pasaj la obor totusi nu am avut probleme (tragice) si cu asta gata off-ul ca deja m-am lungit prea mult pe aici, cred... hai ca incerc sa postez si eu la subiect... ma gasesti la astia mai mici (49 cmc) unde mi-e locul, MOMENTAN!!! bafta!
  9. spui treaba asta de parca nu m-ai cunoaste si nu ai sti cum merg sau nu era pentru mine ci la modul general...?
  10. da, da... hai la plimbare! DUMINICA, ORA 14.00? plimbare? ger***** (ca sa nu facem reclama ) sper ca mai iesiti si cu astia mai mici in cmc hai bafta!
  11. @ ThunderByte: tata, nu imi plac deloc discutiile astea. noi avem niste wc-uri pe doua roti, iar voi cu motoarele aveti trei [cuvant urat] (nu toti ganditi asa, dar sunt foarte multi printre voi care ne vedeti ca pe niste gunoaie...) iar u te plangi intr-una ca noua nu ne pot da decat amenda, pe cand voua vi se face dosar penal... sa inteleg ca esti invidios ca noi scapam mai ieftin? cine te opreste atunci sa iti iei si u un "wc"? nu vreau sa ma cert cu tine, ca nu ne cunoastem si chiar nu imi fac placere discutiile astea. sunt satul de ele pana peste cap. ti-am zis, nici eu nu suport cocalarii si sper sa sa-i vad pe toti sub TIR-uri... dar te rog mult, nu ne mai arunca pe toti in acceasi oala. fiecare padure cu uscaciunile ei. decat sa faci asta (sa ii "injuri" pe forumuri, de ce nu te iei de cacalari la semafoare, eventual, daca sunt tari in gura le mai dai si cate o scatoalfa...) referitor la viteza si ce cautam prin alte parti decat pe banda dreapta: poate vrem sa facem stanga, poate ocolim ceva ce u nu ai vazut trecand in viteza (o groapa, o pata de ulei, sau niste nisip). eu unu stiu ca merg cat de poate de regulamentar, d'asta ma si oftic atunci cand vad discutii de genul asta. am un chinez... o ragalie in comparatie cu ce ai tu... dar asta e, dupa buget, dupa posibilitati... daca ai avea stare, chiar mi-ar face placere sa iesim la o citronada si sa ne cunoastem... sa ne spunem punctul de vedere si poate o dam cumva la pace! eventual, daca ai chef sa iti tii caii in frau si sa mergi cu o viteza cat de cat apropiata de a mea, poate dam si o tura mica... tre sa existe si exceptii printre scuteristi, nu? multa bafta, asfalt uscat si s'auzim de bine! ps: sper ca nu-mi porti pica pentru postul ala cu banda speciala... dar la un mom dat mi se cam urca si mie sangele in cap cand vad cat suntem de injurati si etichetati indiferent de cum conducem sau cum gandim...
  12. crezi ca tiganii "se dau" pe forum? cum zicea un alt user pe un alt topic, cei despre care se vorbeste aici, nu vor citi niciodata aceste randuri. ma facetei sa-mi para rau ca sunt pe forum. de anul trecut de cand merg pe scuter, am auzit din partea majoritatii motociclistilor cum ca "scuteristii sunt niste ratati, niste cretini, nu au habar reguli de circulatie" etc. nu am auzit nicodata spunandu-se "bai, am vazut un scuteristi... bai ce bine mergea" sau "mi-a placut frate ala, ca stia sa dea semnal de fiecare data cand schimba directia / banda" sau "a vrut sa schimbe banda dar m-a observat si mi-a cedat trecerea".... toti suntem niste cretinoizi din cauza tiganilor pe care nici voi, nici noi (cei putini) nu-i inghitim... la fel, nu am auzit niciodata ceva de genul "bai, am intalnit un motorist, aveai impresia ca are 7 vieti, asa mergea... habar nu avea de reguli"... daca unu cu masina se plange de comportamentul unuia dintre voi in trafic, i se sare in cap, ca de, e conservar, ce drept are sa se ia de voi, MOTOCICLISTII?!?!?! dar nu va ganditi ca poate si voi puteti gresi!!! toti suntem oameni, toti suntem supusi greselilor... conteaza numai cat de mult vrei sa te schimbi si sa inveti eventual din greseala pe care ai comis-o (daca ai reusit sa scapi) nu sunt aici sa fac educatie nimanui... nu am carnet (nici a nici am condus numai scuter si bicicleta pana acum... dar mi se cam face greata cand toti se dau rotunzi, ei nu au cum sa greseasca, in schimb ceilalti sunt niste ratati, niste terminati... a nu se intelege gresit, pe cocalari mi-as dori si eu sa ii vad sub roti (eventual de TIR) dar nu mai generalizati fratilor! nu inseamna ca daca ai motor esti zeu, iar daca ai scuter esti un rahat cu ochi.... bafta multa si asfalt uscat!
  13. propun sa i se faca lui roshu o banda speciala pe care sa circule numai el, ca sa nu mai aibra probleme cu nimeni!
×
×
  • Creează nouă...