Xomin Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 merge careva maine la mare? o iau pe drumul vechi, saptamana trecuta am fost pe autostrada (dus-intors) si am inebunit de plictiseala tot drumul nu vezi decat bara aia metalica . asa deci, eu vreau sa ajung pe plaja corbu (liniste si pace) sau in v.v. (distractie) inca nu m-am hotarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LinX Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 merge careva maine la mare? o iau pe drumul vechi, saptamana trecuta am fost pe autostrada (dus-intors) si am inebunit de plictiseala tot drumul nu vezi decat bara aia metalica . asa deci, eu vreau sa ajung pe plaja corbu (liniste si pace) sau in v.v. (distractie) inca nu m-am hotarat Ultimul cu soare, pe 15-16 aug? Imposibil, nu mai speria lumea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat August 14, 2009 Autor Share Postat August 14, 2009 Ultimul cu soare, pe 15-16 aug? Imposibil, nu mai speria lumea... nu mane, ma refer ca ultimul cand pot sa mai fac baie ... caci urmatoarele uichenduri sunt deja programate . sore gasim la mare si in decembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 Poate te intereseaza: concert Dimmu Borgir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat August 17, 2009 Autor Share Postat August 17, 2009 ziua marinei constanta duminica dimineata pe plaja intrarea in tulcea dinspre enisala traversarea cu bacul pe dunare intre smardan si braila papa PS. drumul catre enisala (drumul spre cetate) este in constructie (covor de 15 cm din piatra) si nu se poate ajunge in cetate decat cu hard enduro sau cu auto, cu moto te afunzi in pietre PPS drumul dintre tulcea si braila (parca E87) e superb: asfalt perfect, trafic redus, curbe largi si dese pe vai si dealuri - o minunatie, cel putin in comparatie cu alte drumuri din zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate