SSSnake Postat Februarie 1, 2004 Share Postat Februarie 1, 2004 E o YAMAHA XJ 600 s,an 1994,inmatriculata in RO in iulie 2004.I-am schimbat tobele(de KAWASAKI ZZR 1100) si mi-a placut cum a iesit si cum suna.In iarana asta i-am pus placute noi(fata-spate),iar pentru inceputul sezonului i-am luat ulei YACCO(ce parere aveti?)si filtru . Am luat-o vara trecuta cam pe la sfarsit si nu prea am avut timp sa ma invart cu ea,dar anul asta impreuna cu un tovaras facem TRANSFAGARASANUL,MAREA,DELTA si inapoi acasa(cam 1700 km). Vremea sa tina cu noi ! Bafta la toti si .....DRUM USCAT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Februarie 1, 2004 Autor Share Postat Februarie 1, 2004 POZA 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Februarie 1, 2004 Share Postat Februarie 1, 2004 arata bine felicitari cate kw-uri are??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Februarie 2, 2004 Autor Share Postat Februarie 2, 2004 In carte scri ca are 60,9c.p.Cu tobele astea cred ca am mai pus ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Februarie 2, 2004 Share Postat Februarie 2, 2004 Bine ingrijita piesa. Ai cumparat-o din tara sau din afara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Februarie 3, 2004 Autor Share Postat Februarie 3, 2004 POZA 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Februarie 3, 2004 Autor Share Postat Februarie 3, 2004 am luat-o de la cineva din tara cu care am ramas prieten.Abia o adusese din Germania.Apoi...................m-am insurat!((((. Ce misto e cu mireasa pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 SUPER MISTO! CE IDEE COOL SA DUCI MIREASA .MULTA BAFTA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexia Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 da misto. mi-ar placea sa fac si eu la fel intr-o zi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 SSssssuper!!! E ,aici se vede cu adevarat ca face parte din familie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Februarie 18, 2004 Share Postat Februarie 18, 2004 BRAVO!! FRUMOS! FELICITARI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate