catamadan Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 salut, maine dim dau o tura pana la BV. Plecare dim la 7 si intoarcere la pranz. Merg pe Buzau Brasov. Viteza de croaziera 140-150. Pana la Buzau am fost si se poate si mai tare. Nu stiu dupa Buzau cum e drumul. Daca vreti ne vedem la MOL Colentina la 7. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 alta croaziera cu 140-150 ? nu prea te-ai intalnit cu radare pana la buzau vad De la buzau sunt 160km dintre care mai bine de 80% sunt serpentine si localitati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 alta croaziera cu 140-150 ? e zmeu! numai floricele sa nu-i pomenim acilea mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catamadan Postat August 22, 2009 Autor Share Postat August 22, 2009 e zmeu! numai floricele sa nu-i pomenim acilea mai tarziu. stiam eu de ce nu anuntz "acilea" plecari d'astea ... comentatorii dorm duminica dimineata ... asfalt uscat Mesaj completat alta croaziera cu 140-150 ?nu prea te-ai intalnit cu radare pana la buzau vad De la buzau sunt 160km dintre care mai bine de 80% sunt serpentine si localitati Mersi pt info! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate