Sari la conținut

warlock

Super Membru
  • Număr conținut

    2.474
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Cruisym300
  • Numar Moto
    B???HPY
  • Club
    none

Informații profil

  • Motociclete detinute
    GZ250, GS500, GSF650, CRUISYM300

Vizitatori Recenți Profil

2.893 citiri profil

warlock's Achievements

  1. a devenit traditie, sa nu se mai intrebe nimeni.
  2. warlock

    scutere SYM

    Asta ar trebui pusa la toate intersectiile blocate!
  3. Am uitat sa imi setez echipa pentru Qatar/motogpfantasy, am ramas cu predictia de saptamana trecuta: cred ca e cea mai nimerita prognoza de-a mea!
  4. nu neg pericolul, dar nici la nivelul in care sa interzic accesul in subteran.
  5. haaaa, asta a fost acum 30 de ani! Statul nu o faca statii de incarcat! Statul nu a facut benzinarii! asta e abureala ieftina panicarda! cred ca numarul buteliilor din logane care au explodat e mai mare decat cel al bateriilor in flacari.
  6. daca doresti continuarea la carburator https://s.click.aliexpress.com/e/_DkCE4uT cu rezervorul, ce inseamna prastie? ai facut procedura cum trebuie sau ai ramas tot la otet? rahat incerci, rahat iese!
  7. carenele si asfaltul nu prea sunt bune impreuna. Acum iti faci ucenicia, inveti the hard way. vezi cu fertan, e ok. eram la un pas sa o fac si eu la gsf650-ul meu. Spor la treaba, si ne pui si niste rezultate, sa ia aminte si altii!
  8. ai fost noaptea sa-l cumperi? daca tot esti cu el scos, mai pune cateva sute si ia Fertan Rust Converter si Tapox https://fertan.ro/product/convertor-rugina-fertan-rust-converter-1-l/ il gasesti pe siteuri, emag... Fertan rust converter, TAPOX 2-K Fertan rasina
  9. doar cu sprintul https://www.dailymotion.com/video/x8o9n9v
  10. suntem o generatie de cocalari, cum ai vrea sa fie si sportivii nostrii? ah, frumos tunsi, cu codite, tatuaje....jmechereala cat pot, ca prin performanta nu se pot evidentia! ucraina de bate cu itala de le-a cam fost oleaca frica, ucraina rupe cu cereale in europa....parca se bateau cu rusii, de vreo 2 ani aproape...
  11. nu fii timid, hai sa nu dam cu pietre doar in echipa de fotbal, sa mai pastram: Au mai evoluat mai, uite tineretul anul trecut: si totusi...am avut si mai rau, suntem prin cartea recordurilor: Prin 2001 luam 134 de la Anglia
  12. Crusym 300, asta am eu pana acum. consumul ala mai mic corespunde unei iesiri de 200 km din Bucuresti. eu tin alimentarile la spritmonitor inca din 2009, si la motociclete avute anterior. dar ma opresc aici, sa nu stricam topicul. e bine si asa. Vreme buna sa aveti in plimbari!
  13. am intuit cumva asta belea. eu la cruisym 300 am pana acum 3.3-3.7 pentru ultimele 3 plinuri ( abia am in total ~1400km) Timp bun sa aveti!
  14. Salut, eu sunt curios de ce ai ales scuterica-big-engine-moto-wannabe si nu nc750dct! Sa va bucurati de scuterica!
  15. eu am luat recent de pe aici, vezi cum ti-e pretul https://www.motocard.com/en/search?q=agv k1&p=1&nidx succes!
×
×
  • Creează nouă...