blue_led Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 (editat) am iesit simbata la buzau am avut o cazatura provocata de o craca ca o tepusa fix in directia de mers, cam in dreptul ochilor, si am ferit-o in ultimul moment. cazatura a provocat ruperea cablului de acceleratie, acesta a fost inlocuit cu 4 fire de pescuit. pe o urcare am avut neplaceri si cu lantul precum se observa in poze. pinionul este de 12 dinti si exista loc intre el si bascula pentru 2 zale in total o ora jumate de reparatii Editat August 23, 2009 de blue_led Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 Mugur, nu am mai vazut un pinion atat de uzat am iesit simbata la buzauam avut o cazatura provocata de o craca ca o tepusa fix in directia de mers, cam in dreptul ochilor, si am ferit-o in ultimul moment. cazatura a provocat ruperea cablului de acceleratie, acesta a fost inlocuit cu 4 fire de pescuit. pe o urcare am avut neplaceri si cu lantul precum se observa in poze. pinionul este de 12 dinti si exista loc intre el si bascula pentru 2 zale in total o ora jumate de reparatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinTudor Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 nu de la pinion i-a sarit lui lantu..vezi ca-ti lipsesc si niste surubele la protectia de ambreiaj ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 cand lantul se intinde peste limita de uzura,singura solutie ca sa nu patesti ca mugur este sa pui zala nituita..am patit si eu de vreo 2 ori la fel,problema la mine a fost ultima oara ca am pierdut lantul si am cautat juma de ceas dupa el si inca o ora pana am gasit scule in primul sat sa nituiesc lantul(noroc cu zala de rezerva a lantului)..cand e sa il schimbi il tai jos cu polidiscul si gata..asta cu nituitul e oricum o solutie provizorie pana strangi bani de lant nou,dar te mai ajuta 2,3 iesiri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinTudor Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 ai norok stef ca ti s-a intamplat la 300 de m de sat ca acolo te lasam atunci )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 ai norok stef ca ti s-a intamplat la 300 de m de sat ca acolo te lasam atunci )) domnu alooo,nu mai stii ca am impins 1 km prin padure si apoi vreo 3 am remorcat-o?/si ma face pe mine lumea sclerozat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilotunebunu Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 am iesit simbata la buzauam avut o cazatura provocata de o craca ca o tepusa fix in directia de mers, cam in dreptul ochilor, si am ferit-o in ultimul moment. cazatura a provocat ruperea cablului de acceleratie, acesta a fost inlocuit cu 4 fire de pescuit. pe o urcare am avut neplaceri si cu lantul precum se observa in poze. pinionul este de 12 dinti si exista loc intre el si bascula pentru 2 zale in total o ora jumate de reparatii Asta da ghinion frate...... si un prieten a patit a luat o sarma dupa roata din spate si i sa incolacit dupa roata de ia rupt si etrieru pe spate , asa ceva mai rar .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate