faraonu Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 Ieri am profitat de vremea frumoasa si am fost la cativa km langa Mangalia. Participanti: Aurica, Manuel (zis Mos Viteza ) cu Roxana, Laurentiu si subsemnatul. Las pozele sa vorbeasca... cu mentiunea ca dupa am fost acasa la K_davre sa ne jucam cu pisoii. Va invitam oricand la o escala pt un gratarel si o bere in drumul spre vama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k_davre Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 da bre merci faraoane kiar imi era dor de casa mea si de ai mei si bineinteles si de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 da motoarele unde sunt ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k_davre Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 corcer tata!!!! daca citeai cu atentie ce a scris faraonu ............ ai fi vazut ca a zis fara motoare dar cu multa bere dra ai vb si tu sa nu adormi cred............ si acum daca tot mi-ati vazut casa hai sa va arta si inca ceva interesant de unde sunt io acum deci io sunt in islanda si spre mirarea mea sunt si aici motoare cu toate ca e f frig aici o sa pun si niste poze ca sa va delctati oleaca privirile sorcer tata!!!! daca citeai cu atentie ce a scris faraonu ............ ai fi vazut ca a zis fara motoare dar cu multa bere dra ai vb si tu sa nu adormi cred............ si acum daca tot mi-ati vazut casa hai sa va arta si inca ceva interesant de unde sunt io acum deci io sunt in islanda si spre mirarea mea sunt si aici motoare cu toate ca e f frig aici o sa pun si niste poze ca sa va delctati oleaca privirile si cam atat deocamdata daca mai vrei ................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Aprilie 11, 2006 Autor Share Postat Aprilie 11, 2006 K_davre pe asta o stii? Complimente de la Laur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k_davre Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 nu o stiu da imi aduc aminte salutarile mele lu laur si la toti ceilalti cara ma cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate