Sari la conținut

sorcer

Super Membru
  • Număr conținut

    706
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sorcer

  1. Puscaria nu rezolva nimic , insa corect , drept si omenesc ar fi ca soferul loganului (indiferent ce functie ar avea) sa isi dea tot interesul pentru ca cei doi copii (nevinovati) ai motociclistului sa poate creste fara sa simta lipsa tatalui (aproape de imposibil ) , in loc sa vina sa "audieze" prietenii si rudelele aflate la capela pt a-l plange ( bineinteles dotat cu camere video si animale de companie ; animale de companie = indivizii pe post de bodyguard).
  2. Si daca pica avionu sau se "ciocnea" cu altul era viteza devina ?? Daca e sa mori , mori oricum , nu mori ca ai mers cu 50-100-150 la ora.
  3. Pt ca toti avem impresia ca le stim pe toate! ps. Hai sa fim seriosi 140 pt R1 e viteza ? mergeam mai tare pe vremea cand aveam fzr-ul , noroc ca acu mi-am luat f650 .
  4. Apropo ai rezolvat nu numerele la moto? ca as face o iesire , dar vreau asfalt ) pt o plimbare lejera .
  5. Mda , din pacate el este ! Din ce am inteles a murit pe loc , fractura craniana , detalii exacte cam greu de aflat in momentele astea. R.I.P. :rose:
  6. vad ca te-a suparat rau transalpina
  7. sorcer

    Yamaha FZR 500

    gresit , difera cilindrii si bielele , pistoanele sunt la fel (crede-ma stiu ce vorbesc).
  8. Cu tot respectu pt teoria expusa de tine , eu iti demonstrez practic caci acele gauri in acea pozitie nu afecteaza cu nimic functionarea . Am fzr de imediat 3 ani si am l-am facut inclusiv bucati , am avut fel de fel de probleme cu el si pot sa zic ca ii stiu aproape secretele .
  9. Cu tot respectu pt teoria expusa de tine , eu iti demonstrez practic caci acele gauri in acea pozitie nu afecteaza cu nimic functionarea . Am fzr de imediat 3 ani si am l-am facut inclusiv bucati , am avut fel de fel de probleme cu el si pot sa zic ca ii stiu aproape secretele .
  10. gaurile alea nu te incurca cu nimic poti sa le lasi asa descoperite , dar e destul de ciudat , chiar nu au nici un sens acolo .
  11. Am un gsxf 600 din 99 .Ce cantinate (cat mai precis posibil) de ulei intra in furca , am cautat in manual da nu am gasit valoarea cantitativa . Daca stiti careva va rog sa scrieti aici.
  12. referitor la problema 2 mi se intampla si mie , trebuie sa plec turat ca sa nu ma ia in suturi sau sa dea in nas , si sincer inca nu am gasit cauza (
  13. reglaju la supapre ar fi cel mai des intalnit caz , apoi urmeaza altele mult mai grave :|
  14. Eu cred ca e o prostie ce spui cu reprizele tale ! Se uda bujiile imediat si pana nu le cureti nu o mai pornesti ! Si nu , nu trebuie pornit zilnic ! un motor bun porneste la sfert de cheie mai ales daca sta numa 3-4 zile ! Daca ziceai de 2-3-4 luni atunci mai intelegeam , dar la 3-4 zile daca nu porneste usor ai probleme :bujii , carburatoare ( in prima faza)
  15. daca kitu turbo e complet cu tot ce trebe , atunci poti sa ti-l montezi singur . In schimb daca nu ai toate accesoriile pana la ultimu surub atunci recomanbil cineva priceput !
  16. stii ca kerosenu defapt e o motorina mai proasta nu? are cifra octanica in jur de 20 , deci degeaba bagi in motor
  17. aceeasi problema o am si eu cu fzr-u iarna ! vara e ok daca o pornesc macar o data pe sapt ! Porneste enorm de greu !!!
  18. Pana la urma cand va fi intalnirea la Pitesti?
  19. ba fratilor soferu ala merita sa moara si nu rapid ci in chinuri drastice , rastignit in mijlocu la dn1 astfel ca toti soferii sa il vada si sa gandeasca de doua ori cand deschid usa ! Am patit si eu de astea cu deschisu usii si credeti-ma ca nu va doriti sa treceti prin asa ceva , nici va inchipuiti cat de nashpa poate fi o treaba de genu asta !
  20. sa imi zici numaru ca te sunt eu ! am minute garla care nu le folosesc:)
  21. deci fzr intotdeauna a fost pretentios la pornire . Banuiesc ca ai dat calumea la starter . Scoate bujiile : 1. daca sunt ude atunci intra benzina in cilindri . curetii bujiile frumos cu perie de sarma le stergi sa fie uscate si le pui inapoi . Dupa ce ai facut asta legi o baterie de masina la bateria ta , dai drumu la benzina , vezi ca butonu rosu sa fie pe on , tragi socul la maxim , NU accelerezi (nu te atingi de acceleratie nici daca vezi ca incepe sa porneasca) , dai la electromotor si va trebui sa porneasca si la inceput sta turata pe la 1000 de ture apoi incepe sa se tureze , cand urca la 4500 lasi socu mai jos pe la 2000 si lasi motoru sa se incalzeasca ! 2. bujiile nu sunt ude (nici urma de benzina) inseamna ca ai probleme de alimentare => filtru de benzina imbacsit , carburatoare obturate , pompa de benzina stricata . Asta in ipoteza ca scanteia este ok ! Eventual daca ai zapp da-mi un pm cu nr tau de zapp ca am 1000 de minute in zapp si iti explic orice doresti tu despre fzr !
×
×
  • Creează nouă...