V-FOUR Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 Profitand de vremea frumosa de afara am plecat spre barajul din Liebling unde Lolo vroia sa se relaxeze la un pescuit Localnici ne-au spus ca drumul e "frumos" si putem sa ajungem cu usurinta la baraj dar ... am fost nevoiti sa ne intoarcem Asa ca ne-am indreptat catre Sag si am parcat chiar langa pista de motocross Seara la o bere am facut planuri pt duminica viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 super! poate data viitoare ma luati si pe mine...ca is tot lup singuratic prin TM si ma cam plictisesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Aprilie 11, 2006 Autor Share Postat Aprilie 11, 2006 Vino joi la Roma(in Complex) pe la ora 20 si sigur o sa ne intalnim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mst Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Am fost si eu acolo duminica , am stat chiar aproape de voi. Noi eram cu masina si un prieten cu enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Aprilie 13, 2006 Autor Share Postat Aprilie 13, 2006 Trebuia sa vi pe la noi, cu cat mai multi cu atat mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi(nextbike) Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 sal.pacat ca acuma e sub apa locul unde ati stat ,nu se mai vede nici pista de cross totu e sub apa, ,si eu am fost aproape de voi mam plimbat cu un aprilia tuareg,poate o sa ne intalnim pe acolo,pana atunci bafta si drum uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Aprilie 17, 2006 Autor Share Postat Aprilie 17, 2006 Nu-i nimic data viitoare mergem cu barcile , cand ne mai intalnim opreste si tu ca sa vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate