gabi_tro Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 (editat) M-a sunat tata acu 5 min ca a vazut (in retrovizoare) un motociclist (dupa o bufnitura) care zbura prin aer. S-a oprit si s-a dus acolo sa vada ce si cum. Un Opel (din cate a spus el) a intors fara sa se asigure si riderul a intrat in el, avea o motoreta de cross, enduro sau ceva de genu (din cate mi-a explicat). N-avea decat casca, dar din fericire n-are decat o zgarietura. Ambulanta a venit FOARTE repede si l-au luat. Motorul in schimb e facut praf, o sa pun o poza mai tarziu cand o iau de la el. Asfalt Uscat! si atentie la cretini (mai ales cand sunteti pe linia de tramvai sau pe mijlocul drumului in depasire) ps: scuze pt data e 27.08.2009 ..prob s-a prins toata lumea, din pacate nu stiu cum sa modific Editat August 27, 2009 de gabi_tro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 am trecut pe acolo, este un Aprilia Pegaso d 600 rosu cu nr de inmatriculare B 50 VTM riderul era luat de acolo, mobra este rupta in 2, roata fata rupta din spite, destul de varza, sanatate riderului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 sa speram ca e ok baiatul ....asteptam detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lyvyux Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 (editat) Salut, motorul este Gilera Rc 600 Rosie nr de inmatriculare acelasi, un amic de al meu am ajuns la fata locului dupa veo 10 minute dupa intamplare... motorul irecuperabil ... el contuzii si sgarietui in special pe picioare fara chestii rupte slava domnului. nu-si mai aduce aminte mometul impactului si ce a facut ... presupun ca era in depasire pe linia de tramvai sau a incercat sa-l ocoleasca pe tipul cu masina pe linia de tramvai. Avea manusi si casca blugi si tricou ... casca a rezistat fooooarte bine tinand cont ca este un probiker in rest ... noroc cu carul si atentie mare la toata lumea. PS: daca ai poze ar fi minunat daca le-ai posta, ms mult (ca sa fie dosarul clar sa poata recupera bani de un motor) Editat August 31, 2009 de lyvyux Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunder_fx Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 la luat salvarea sau a plecat pe picioare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 la luat salvarea sau a plecat pe picioare? La luat salvarea , baiatul este vecin cu mine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate