Sari la conținut

gabi_tro

Super Membru
  • Număr conținut

    511
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    08.2008
  • Motocicleta
    Kawasaki zx6r (2005)
  • Numar Moto
    B 113 GBS
  • Club
    NICI UNUL

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBR 600 F4i (2003)

Vizitatori Recenți Profil

1.080 citiri profil

gabi_tro's Achievements

  1. Inca ceva. Daca as fi sustinut ca nu mi am dat seama..as fi fost mincinos, nu ipocrit.
  2. Din nou..gaseai raspunsurile mai sus. Evident ca stiam, am si explicat si de ce am lasat o asa. Tocmai ca mi a pasat..de mine. Ma duc la munca cu ea. Plec la 9 vin la 4. Crede ma ca nu se aude tare, nu schimb la 10k si nu deranjez pe mine. Eu cred ca te plictisesti. Sincer Cu ce motocicleta mergi?
  3. Daca citeai tot ..gaseai raspunsul Sa inteleg ca aici pe forum sunteti toti cu electrice si touringuri, sau doar ipocriti? Ca 10 din 10 motorete pe care le vad in trafic sunt cu tobe sport Ca sa nu mai zic ca subiectul nu era: “ce parere aveti de tobele sport”
  4. Mai e mult pana departe. Momentan tre sa trec RAR ul Dar da..sigur ca ala e viitorul.
  5. In primul rand, nu este ATAT de galagioasa. In niciun caz nu e din aia care se aude in tot cartierul. Am ceva vechime..12 ani. Clar DA, lumea te aude si mai atenta. Nu toti soferii sunt 100% focusati pe condus non stop. Mai vin de la munca obositi, mai cu probleme etc, se poate intampla oricand sa traga unu de volan peste tine. Sigur ca se poate intampla si cu toba, dar ai o sansa in plus. Cand aude zgomot se uita putin mai bine. Chiar am vazut azi la salon mobrele alea electrice. Fereasca Sfantu..n as merge cu asa ceva nici in drive test. Stii sigur treaba asta? Ca totusi cei care m au oprit n au spus ca ar fi vreo problema cu omologarea. Au spus doar ca n am amortizor de sunet.
  6. Cum spuneam..asa am luat o. Sigur ca as fi putut s o schimb dar in niciun caz n as fi luat stock. Ma intereseaza sa ma auda cei din masini..nu sa sparg geamurile la 2 noaptea pe bulevard. Pe PV scrie lispa amortizor sunet. Asta au si zis cand m au oprit. N au masurat nimic. Deci probabil daca aveam amortizor..era ok.
  7. Merci frumos. Si cum stiu daca este sau nu omologata?
  8. Salutare, Acum cateva zile am fost oprit de un filtru (rar) si mi au luat talonul pt toba. Am un zx6r cu o toba mivv fara silencer (asa am luat o). Cum silencer nu gasesc nicaieri, nu am decat varianta inlocuirii. Este nevoie sa iau o toba omologata sau orice toba sport cu silencer e in regula? Nu mi dau seama care s cerintele celor de acolo. E vorba doar de DB si asta masoara, sau sunt si alti parametri? ps: cineva zicea pe aici ca exista baieti care “confectioneaza” silencer pe comanda. Ar fi ok varianta asta? Merci frumos
  9. De pe telefon intr adevar nu stiam ca nu se vede, insa de pe laptop/desktop ..se vede fara niciun click (cel putin la mine)
  10. Locatia se vede in stanga. Merci, nu am incercat, o sa iau legatura cu ei. In principiu am inteles ca m ar costa undeva la 2000 ron. Crezi ca gasesc alt motor la pretul asta?
  11. Salutare, Am un zx6r din 2005 care are niste probleme la cutia de viteze, in sensul ca sare din treapta a doua. Ma poate indruma cineva catre un mecanic care m ar putea ajuta? Merci frumos PS: cu Razvan am vorbit deja..nu are timp
  12. numarul nu mai este valabil? Stie cineva un alt numar? Sau o alta recomandare? Am un zx6r care sare din treapta 2a
  13. un ghertoi imputit a intrat intr un vehicul..etc » Post actualizat in 15 Jul 2014 09:17 motofer! pnm..ce intrebare e asta? esti si sofer si motociclist
  14. n are nicio legatura, e f simplu, cand ai A ul esti motociclist, cand ai B ul este sofer. Daca o sa mi zici ca sunt si soferi care nu au B ul ..atunci e clar.
×
×
  • Creează nouă...