euforiu Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 Salutare!!Mergem sambata undeva??Plecare dimineata la 07:00 de la arc...ne intoarcem seara..eu propun Bucuresti-Curtea de arges-Vidraru-Cabana balea-sibiu-......buc Cateva provizii la rucsac(ca e recesiune) Se anunta cineva? Mesaj completat Salutare!!Mergem sambata undeva??Plecare dimineata la 07:00 de la arc...ne intoarcem seara..eu propun Bucuresti-Curtea de arges-Vidraru-Cabana balea-sibiu-......bucCateva provizii la rucsac(ca e recesiune) Se anunta cineva? up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelevra Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Nu promit inca, mai am de clarificat ceva. In principiu ma tenteaza. Km estimativ? Cazare undeva? sau e dintr-o buca'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Daca ia mancare la rucsac probabil fara cazare (ca nici de cort nu prea mai e vremea). Oricum, un traseu in directia aia depinde de vreme si e prea devreme pentru prognoze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Septembrie 2, 2009 Autor Share Postat Septembrie 2, 2009 As fi vrut sa plecam dimineata si sa ne intoarcem seara...Da` am intrat pe vremea.com si week-end-ul asta ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Sa inteleg ca nu se mai merge? Pacat, m-as fi bagat si eu ca tot vroiam sa ajung pe la balea... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobica15 Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 deci e clar ca este frumos! daca vreti sa va "dati" va propun asa:).....ceva ce cred eu ca merita....bucuresti cheia brasov, nehoiu (optional), brasov , poiana si coborare in rasnov care merita:) apoi brasov si plecare sa urci transfagarasan si sa cobori tot pe bv! merita mai mult pentru ca este drum bun! as vrea si eu sa merg si vremea sambata e buna....deci merita:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate