Sari la conținut

bobica15

Membru
  • Număr conținut

    78
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bobica15

  1. Va salut, Am si eu nevoie de o carena frontala de r1 2005. Ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat
  2. Eu l-am strans cat s-a putut! Cel mai probabil il voi da jos si il mai detensionez!
  3. Oameni buni, va anunt cu bucurie in suflet ca am rezolvat problema ieri! Am facut in felul urmator: An desfacut intinzatorul si am strans arcul mai mult decat era el! Practic acum nu il mai poti infileta pana la capat, dar forta cu care apasa este clar mai mare! Nu se mai aude nici pas:) As dori sa va multumesc tutor pentru idei iar celor care mi-au zis ca este de la intinzator le recunosc: am fost un copil fraier! M-am panicat mai mult decat trebuia! Daca cineva vrea sa il ajut sa ii intind arcul respectiv, dati un telefon si cu cea mai mare placere va scap de mersul la "mecanicii" care vor spune ca este lantul de vina.....sau chiar si patinele!! 0751 186 606
  4. La mine a mai fost varianta spusa de 2 mecanici cum ca fraiul (starter clutch) ar fi de vina! Incerc sa dau de cineva de pe la dezmembrari care ar putea avea aceasta piesa pentru incercat! Daca stiti pe cineva cu motor de 600rr care ma poate ajuta....dau o bere:)
  5. Multumesc de raspunsuri! Am schimbat de flet lantul de distributie. Nu am gandit inainte. De fapt 3 mecanici mi-au zis ca e lantul. O sa ii schimb uleiul cu motorex 10w 40 si poate am norocul sa "ii placa". O sa scot arcurile de la ambreiaj sa vad lungimea. Mie imi face zgomotul si la liber. Daca mai aveti vreo idee (si nu ca e honda si de-aia face:)) )....
  6. Lantul de transmisie l-am schimbat, este nou! Am spus 32 000 km pentru ca atat scrie in bord. Mai mult de atat ma depaseste! Lantul de distributie l-am schimbat. Este si el nou. Intinzator verificat si vazut ca functioneaza reglajul! Poate asta as putea incerca (sa mai umblu pe la intinzator)! Placile de ambreiaj arata bine. Ba chiar am incercat sa schimb si fraiul(starter clutch). Sa fie clar: Cand spun am schimbat => un mecanic, om care a mai facut asa ceva a schimbat! Astept in continuare pareri! Multumesc.
  7. Salut! Dupa ceva vreme in care m-am documentat, revin cu anuntul in care vand manete (intr-adevar NU sunt Pazzo!). Am aflat de la numerosi utilizatori ca se foloseste acelasi material, aceeasi finisare, aceeasi vopsea, totul fiind identic. Diferenta este inscriptionarea (LA CERERE) a firmei PAZZO pe interiorul manetei. Asadar, cumparati cu incredere, manerele sunt foarte bune. A....am uitat....este o foarte mare diferenta de PRET !!! Am un set de Cbr600rr 2003-2006 si un set de Cbr600rr 2007-2008 (se potrivesc la cbr 1000rr 2008-2009)!!
  8. Salut! Topicul il deschid pentru a va cere parerea in legatura cu o problema pe care o am la un cbr 600rr 2003 cu 32 000 km. Ideea este in felul urmator: Intre 6 000 si 4000 de ture, pe decelerare, motocicleta are un zornait. Din cauza asta am schimbat lant de distributie, patinele nu au urma de uzura, iar intinzatorul functioneaza. Nu imi pot da seama ce are. Vreau sa imi spuneti ce parere aveti (avizata evident) si ce imi recomandati. Precizez ca uleiul este un semi sintetic 15w50. Motul. Multumesc anticipat! Sper sa mai fi avut cineva problema asta si sa o fi rezolvat!
  9. Salutare rr-isti! Stiu ca am mai scris dar poate unul dintre voi vrea un set de manere pentru 600rr 2007 2008 sau 1000rr 08 09!! Pretul este de 250 ron setul! http://bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanz...200+-87281.html
  10. Salutare! Are cineva un lant de distributie pentru un cbr 600rr din 2003?? Sau aduce cineva, si la ce pret?
  11. bobica15

    ROMANIA

    Oook, imi place asa:)! Ma gandeam ca buc timisoara sa fie prima parte a traseului. Exact prin Moldova noua m-am uitat si eu! Multumesc si de Bistrita - Suceava! Sigur merg acolo:) Promit ca va rasplatesc prin poze daca mai aveti sfaturi. Partea de Bv Rasnov prin Poiana am facut-o si e chiar frumos traseul. Nu pot decat sa va urez: spor la scris! (aici pe forum)
  12. bobica15

    ROMANIA

    Pai tocmai de asta organizez inainte (sau cel putin incerc) ca sa imi iasa. Nu am pasager. Vreau sa stiu clar unde merg in orasul X sa dorm. Mai sariti putin cu idei:)
  13. bobica15

    ROMANIA

    Mai mult m-ar interesa peisaje! Prin orase o sa trec relativ rapid. As vrea sa merg cam 5-6 sute de km pe zi pe drumuri gen cheia, siriu, drumuri care sa ma duca dintr-o parte in alta a tarii! M-am gandit sa iau conturul Carpatilor si sa ii tot trec de sus in jos si invers dar mi-e ca pierd destule. Asta e motivul pentru care am apelat la voi. Chiar mi-as dori sa se mobilizeze mai multa lume (cred ca grupurile regionale ar ajuta) sa iasa ceva frumos! Va multumesc anticipat!
  14. Multumim pentru poze! Baia pana la urma a fost in Costinesti, foarte frumos! (Multumim Razvan)
  15. bobica15

    ROMANIA

    Interesanta harta. Cred ca mai mult m-ar ajuta pareri ale celor care se dau in zona respectiva (de exemplu cheile bicazului: ce portiuni sunt frumoase, intre ce localitati mai exact)! Partea cu cele 2 concerte nu ma influenteaza(nu sunt genul meu)! Multumesc de informatii si astept in continuare !(si pareri de genul: eu am fost pe nu stiu ce traseu si e ok sau....)
  16. V-am dat amandurora pm sa am si eu nuramul vostru de telefon! Va rog sa imi dati si mie un telefon pentru ca vreau sa merg si eu maine cu voi!
  17. Buna ziua, Motivul pentru care am deschis acest topic: pe 26 iunie as vrea sa plec intr-o excursie prin tara. Vreau sa cunosc oameni si locuri noi. Nu am nimic planificat. Momentan sunt doar eu (si cred ca asa o sa fie). Nu am o anume ruta dar vreau sa vad cam tot ce este important in tara, mai ales locurile cu "acel ceva"(propuse de voi sau studiate pe net). Mi-as dori sa aflu de la cei experimentati drumuri frumoase "de dat"(asta inseamna curbe si sosea buna, in masura posibilitatilor de la noi) si orice lucru ce merita vazut. Daca pe drum va dori cineva sa mergem impreuna, astept un semn. Motocicleta:600 rr 2003 (motiv pentru care am nevoie de drumuri bune) Va multumesc si sunt nerabdator sa citesc propunerile voastre!
  18. Eu am fost initiatorul Atunci ne vedem la 9 la otopeni Agip! Stau max 30 min si apoi plec:) daca mai vrea cineva 0751 186 606
  19. Eterna varianta ploiesti cheia brasov siriu si intoarcere spre ploiesti! Plecare la 10:00 si ajungem undeva pe la 7 pm acasa! Si eu am treaba pe seara!
  20. Ar fi frumos! Asta e motivul pentru care am si postat!
  21. Postez si aici cu scuzele de rigoare pt neatentie!!! Vrea cineva sa iasa in week-end-ul acesta (8-9 mai) la o tura cheia siriu?? M-am uitat la vreme si va fi frumos!! Nu ramane decat sa spuneti da si sa ne vedem sambata la ora 9 in otopeni la agip!! Ar merge un raspuns aici sau chiar un contact telefonic :0751 186 606 ! Salutari;)
  22. Postez si aici cu scuzele de rigoare pt neatentie!!! Vrea cineva sa iasa in week-end-ul acesta (8-9 mai) la o tura cheia siriu?? M-am uitat la vreme si va fi frumos!! Nu ramane decat sa spuneti da si sa ne vedem sambata la ora 9 in otopeni la agip!! Ar merge un raspuns aici sau chiar un contact telefonic :0751 186 606 ! Salutari;)
  23. bobica15

    Iesire!

    M-am uitat si vor fi 22 grade! Asadar, cine vrea sa vina cred ca agip otopeni este punctul de intalnire pe la 9:00!! In orice caz am gresit rubrica de postare asa ca voi pune un anunt si la excursii!
  24. Vrea cineva sa iasa in week-end-ul acesta (8-9 mai) la o tura de cheia siriu ceva???
  25. Tocmai mi-au ajuns manetele cumparate de pe ebay si am observat ca nu se potrivesc ! Dupa cercetari postume am vazut ca sunt pentru cbr 600rr 2007 si 1000 rr 2008! Asadar, cine este interesat 200 ron negociabil setul! PE STOC Imi cer scuze pentru insistenta anunturilor de vanzari!
×
×
  • Creează nouă...