cassiuss Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Salut! Vreau sa fac putin lumina in dezbaterea asta. Eu sunt George, motociclistul accidentat. In primul rand tin sa multumesc tuturor celor care m-au ajutat sau sustinut moral. Este adevarat ca am scapat cu viata dar nu chiar asa usor cum credeam la inceput. Adica pe langa fractura de la piciorul stang (metatarsian 1, pentru cunoscatori), julituri, luxatie la mana dreapta, am avut o contuzie foarte urata la testiculul drept, ceea ce a dus la internarea mea in spital. In urma investigatiilor s-a constatat ca respectivul testicul era compromis si in urma unei interventii chirurgicale mi-a fost extirpat. Cat despre modul in care s-a petrecut accidentul...e cam mult de povestit si deocamdata nu prea pot sa stau mult timp pe scaun, dar o sa va povestesc cum s-a intamplat cu prima ocazie. Oricum..nu e ceva foarte diferit de ce v-a spus Falkenberg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1992 Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Bafta multa!!! Si recuperare grabnica cassiuss... La cati mai putini idioti pe strazi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate