caponord Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 Am plecat pana la urma singur de nebun, dar ne-am intors mai multi Mesaj completat Am plecat pana la urma singur de nebun, dar ne-am intors mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 frumos frumos, zi repede: cum sunt TKC-urile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caponord Postat Septembrie 1, 2009 Autor Share Postat Septembrie 1, 2009 Pozele sunt asa pt ca le-am lucrat a.i. sa le pot posta fara sa ma chinui. Nu prea am facut multe poze pt ca nu am oprit prea des si eram singur(multa munca- pune trepied, da jos manusi casca cagula,desfa echipament s.a. Tkc-urile sunt foarte bune in offroad si pe asfalt uscat. In schimb daca ploua pe sosea iti trebuie ceva experienta sa o poti tine in frau(derapeaza foarte usor spatele). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate