rebel1 Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Va salut...as avea nevoie si eu de un sfat...am un BMW r 850,motor boxer cu catalizator si injectie si e foarte silentios si cum e criza si nu dispun de o toba aftermarket as dori sa-i gauresc finala la toba...se poate intampla ceva??Ast raspuns...MULTUMESC Anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 eu am un f 650 st,monocilindric ma enerva si pe mine faptul ca era exagerat de silentioasa toba si i am aplicat niste gauri hotarate efecte: sunetul bubuitor, se tureaza mai nervos parca,parca a pierdut ceva cuplu in ture medii si joase,parca e consumul ceva mai mare,parca vibreaza mai tare singurul castig evident e sunetul,in rest pierzi,dar nu sunt sigur,poate fi o impresie subiectiva motoarele difera,evident,dar oricum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rebel1 Postat Septembrie 8, 2009 Autor Share Postat Septembrie 8, 2009 Multumesc frumos de raspuns dar sunt curios care ar fii efectul la un motor boxer la care oricum simti niste trepidatii "diferite"... cineva imi spunea ca daca motorul e prevazut cu catalizator nu prea i bine sa umblii la toba si de asta as dori sa aud cat mai multe sfaturi cu sa fac experiente pe mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Sal nu are nici o treaba din punct de vedere mecanic,catalizatorul si sonda lambda sunt inainte de toba O sa ai un zgomot mai mare,si un consum de combustibil putin mai crescut, dar asta numai din cauza faptului ca ca vei fi tentat sa o accelerezi mai mult. respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 as dori sa-i gauresc finala la toba...se poate intampla ceva?? Da, vei intra in gasca "motomanelistilor"! Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate