Sari la conținut

rebel1

Membru
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de rebel1

  1. nu dau GSAul asta e clar.. she's my baby .. Am adresat acest topic pentru a ajuta un prieten . Multumesc, si asfalt uscat la toata lumea !
  2. undeva la 1.75.. Ideea e ca vreau sa stau cu talpile jos.. si trebuie sa si probez pozitia!
  3. Salutare la toti! Avem vreun posesor prin Timisoara, sau imprejurimi de BMW R1200 RT - an 2008-2010? As avea nevoie de un info, si as vrea sa vad pozitia la el.. dau si berea - evident . Multam' si asfalt uscat la toata lumea!
  4. Salutare la toti! Avem vreun posesor prin Timisoara, sau imprejurimi de BMW R1200 RT? As avea nevoie de un info, si as vrea sa vad pozitia la el.. dau si berea - evident . Multam' si asfalt uscat la toata lumea!
  5. salutare, Sea(Rider) joasa ptr bmw r 1200gsa (2007) are cineva de vanzare ?
  6. Salut, Iti atasez un teren de vanzare in Mosnita Veche intr-o zona interesanta (langa padure) - pret interesant pentru o potentiala investitie.. un anunt de la mine de la lucru. In caz ca te decizi sa fim vecini, faci cinste la baiatu' cu licoare magica(c u mai multe grade decat o zi de canicula)
  7. Vand costum moto textil stare aproape nou.. marile L (se potriveste ptr cineva 1.75-1.85, 75-85 kg) Geaca marca UVEX, protectii hard umeri, coate, soft- spate, manesada detasabila Pantaloni POLO ROAD, material Cordura, protectii hard genunchi, manesada detasabila. Pret 340 lei Tel 0756194647
  8. Multumesc mult ptr pont.. urmeaza sa dau comanda! Dau o bere
  9. Posted 8 minutes ago Caut Termocupla radiator pentru SUZUKI SV650 an 2000(sau alt model compatibil - conform pozelor de mai jos) Tel 0756194647 Multumesc!
  10. Salutari la toti! Caut o termocupla ptr suzuki sv 650(an 2000).. conform pozelor de mai jos Daca are cineva, va rog da-ti un semn la 0756194647 Multumesc!
  11. Incearca sa nu legi toate cuvintele ce le vezi pe ecran, si sa mai tii cont de semnele de punctuatie ...
  12. Sal, Intrucat de apropie weekend-ul prelungit de 1 mai, iar vremea este tot buna.. se baga cineva la aceasta intrunire? https://www.facebook.com/events/234153540535569/?ti=as Eu de exemplu m-am gandit sa fac urmatorul traseu: vineri, in jur de ora 11 din TM spre Smederevo 163 km; Sambata Clisura Dunarii de la sarbi: Smederevo- Veliko Gradiste - Orsova - Dubova si campare 230 km; Duminica: Dubova - Moldova Noua - Oravita - TM 250km; Daca se mai baga cineva..dati un semn
  13. 10 lei de la Ciclop(sectiunea tractoare, autoutilitare).. si eu am cumparat in urma cu 3 saptamani! Bafta !
  14. iaaa uite...pasarea malai viseaza...sa vad ce si cum si daca aud ceva"actiune" am sa te anunt;)

  15. rebel1

    donatii

    Ms si eu...pai daca tot sunt la rubrica donatii,ia sa vedem daca se doneaza vreo una mai "sufletista"
  16. Scriu si eu cu intarziere...un mare RIP Sandule,nu te vom uita niciodata si sunt sigur ca mereu vei fi alaturi de noi la fiecare intrunire!
  17. RIP si Condoleante Familiei indurerate...in pacate acest an pare a fii unul blestemat pentru motociclisti...In loc sa ne marim trupa se pare ca ne-o micsoram Asfalt Uscat tuturor si Ride Safe!
  18. Intr-adevar nota 10 ptr poze si am o intrebare: Cheile Aiudului sunt in imediata vecinatate a comunei Livezile(Cacova)?
  19. Prima oara nu mi-a venit sa cred!Insanatosire grabnica lui Samir...chiar imi pare rau ptr el
  20. OK multumesc mult de raspunsuri...pana la urma am sa las asa "original".Salutari la toti!
  21. Va salut...as avea nevoie si eu de un sfat...am un BMW r 850,motor boxer cu catalizator si injectie si e foarte silentios si cum e criza si nu dispun de o toba aftermarket as dori sa-i gauresc finala la toba,cineva imi spunea ca daca motorul e prevazut cu catalizator sa nu umblu la toba dar totusi...se poate intampla ceva??Ast raspuns...MULTUMESC Anticipat!
  22. Multumesc frumos de raspuns dar sunt curios care ar fii efectul la un motor boxer la care oricum simti niste trepidatii "diferite"... cineva imi spunea ca daca motorul e prevazut cu catalizator nu prea i bine sa umblii la toba si de asta as dori sa aud cat mai multe sfaturi cu sa fac experiente pe mine...
  23. Va salut...as avea nevoie si eu de un sfat...am un BMW r 850,motor boxer cu catalizator si injectie si e foarte silentios si cum e criza si nu dispun de o toba aftermarket as dori sa-i gauresc finala la toba...se poate intampla ceva??Ast raspuns...MULTUMESC Anticipat!
×
×
  • Creează nouă...