Kirk Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Prezent! 1.Gabi 2.Bucea sunteti teroare ba! asta e frateso! Mihai 3.Cartoful 4.Ema 5.Autosos 6.Aron 7.Bujor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellx Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 In ideea ca s-o imuiat gazonu vin si eu azi sa fac o incercare inainte de operatzie...oriXori... deci prez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 1.Gabi 2.Bucea (Mihai) 3.Cartoful 4.Ema 5.Autosos 6.Aron 7.Bujor 8.Loaza (Hellix) 9. 10. 11. 12. ps1: mai sunt 4 (patru) locuri libere ... ps2: ne vedem diseara la 19,3o la TEREN !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 pt azi , luni am onoarea sa deschid lista cu prezentele. sper sa deschid si tabela de marcaj ... care in continuare lipseste ( desi ne-a fost promisa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 pt azi , luni am onoarea sa deschid lista cu prezentele. sper sa deschid si tabela de marcaj ...care in continuare lipseste ( desi ne-a fost promisa ) Nu sunt bani momentan pt o tabela de marcaj, dar promit k pe viitor vom achizitiona una. Prezent si eu azi! ps: ne vedem diseara la 2o,3o la TEREN !!! (rog confirmati prezenta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellx Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi.cee'd Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Iunie 7, 2010 Autor Share Postat Iunie 7, 2010 prezent cu ema ----2 pers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimicu Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 prezent + 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Deci prezent + fratemio 1.Autosos 2.Aron 3.Hellx 4.cristiced 5.Mihai(Bucea) 6.Ema 7.Adimicu 8.Paul 9.Gabi Mesaj completat 1.Autosos 2.Aron 3.Hellx 4.cristiced 5.Mihai(Bucea) 6.Ema 7.Adimicu 8.Prietenul lui adimicu 9.Paul 10.Gabi 11.Cristi Mai este 1 si inchidem lista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellx Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 plus gabi alpina lista inchisa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Atentzie , se striga prezentza pt diseara... Eu prezent ! ps: ne vedem diseara la 19,3o la TEREN !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi.cee'd Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Iunie 10, 2010 Autor Share Postat Iunie 10, 2010 si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
era Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Atentzie , se striga prezentza pt diseara... Eu prezent ! vin si io sa te musc de ureche.dc nu cuki e accidentat cineva trebuie sa te hartuiasca nu? ps: ne vedem diseara la 19,3o la TEREN !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 si io prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Prezent! 1.Aron 2.Cristiced 3.Mihai[bucea(Fairplaybiker)] 4.Era 5.Autosos 6.Gabi 6 LOCURI LIBERE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 + ink 1 om (Finta) 1.Aron 2.Cristiced 3.Mihai[bucea(Fairplaybiker)] 4.Era 5.Autosos 6.Gabi 7.Finta ps1: mai sunt 5 (cinci) locuri libere !!! ps2: ne vedem diseara la 19,3o la TEREN !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Prezent si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorcity Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 (editat) Vin si eu - Radu la una rotunda.Inca 3 mai trebuie Editat Iunie 10, 2010 de motorcity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 Vine si Cristi, deci: 1.Aron 2.Cristiced 3.Mihai[bucea(Fairplaybiker)] 4.Era 5.Autosos 6.Gabi 7.Finta 8.Ema 9.motorcity 10.Cristi Mai sunt 2 locuri libere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Iunie 10, 2010 Autor Share Postat Iunie 10, 2010 soryyy baieti tre sa stau pe tusa vreo 3-4 saptamani minim ..........dupa 2,5 ore urgenta ...mio facut tuning de sut la poarta asa ca .....cat de repede se poate pe teren Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Las ca nu arata rau, se vindeca repede, n-ai treaba Recuperare cat mai rapida iti dorim! 1 luna pe bara chiar nu e mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Sa te faci bine cat mai repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 soryyy baieti tre sa stau pe tusa vreo 3-4 saptamani minim ..........dupa 2,5 ore urgenta ...mio facut tuning de sut la poarta asa ca .....cat de repede se poate pe teren mai omule , mai ..... tu numah 4 degete ai la picior ??? ca ma tot uit la poza si numar degetele si nu-mi dau 5 nicicum la socoteala de aia joci tu asa bine deci ... ca n-ai decat 4 degete la picior . acuma am inteles cum sta treaba deci . luni ma duc la doctoru sa-mi taie si mie cate un deget sa devin mai bun la fotbal in alta ordine de idei ... insanatosire grabnica si hai repede pe teren ca ne tot inputinam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate