Sari la conținut

Kirk

Super Membru
  • Număr conținut

    1.353
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.ktmclub.ro/
  • Yahoo
    braindamages2002

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj-Napoca
  • Carnet moto din
    oct. 2007
  • Motocicleta
    KTM LC4 640 ADVENTURE '02
  • Numar Moto
    CJ-16-KTM
  • Club
    PANIC SQUAD

Informații profil

  • Motociclete detinute
    asta e prima
  • Interests
    Heavy-metal, motoare si bere.

Vizitatori Recenți Profil

6.603 citiri profil

Kirk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Kirk

    BURSA LOCALA

    Se mai vand urmatoarele: 1. Armura enduro UFO Scorpion, made in Italy. Plastic foarte rezistent. Prezinta urme de uzura mai ales la coate si antebrat, plasa putin rupta la subrat, una dintre protectiile pentru clavicula este crapata, cealalata pe cale sa se crape. Se pot inlocui cu altele noi. Marime L-XL.Dimensiuni pt. cineva de 1,80-1,90 m inaltime si 90+ kg. Pret: 130 lei. 2. Genunchere Fox - la origini sunt de bicicleta. Fara crapaturi sau rupturi dar cu zgarieturi si urme de folosire.Foarte usor de prins pe picior. https://www.planetbike.ro/echipamente-bicicleta/genunchiere-tibiere-bike/fox-genunchiere-bike-launch-shorty.htm Pret: 40 lei 3. Cizme enduro OXTAR TCX PRO 2, folosite dar in stare buna. Catarame intregi, fara rupturi sau defecte ascunse. Marime 44. Pret: 330 lei. Tel: 0748-767503 - Kirk
  2. Kirk

    BURSA LOCALA

    Vand geaca moto dama (textil impermeabil si respirabil), Cycle Spirit marime 40 (XS-S). Captuseala detasabila, protectii umeri, coate si spate. Reglaj talie, maneci. Stare foarte buna. Pret 130 lei. Se poate vedea/proba in Cluj. Vand casca moto Road Star, marime L (60), interior rosu, purtata de 2-3 ori cu cagula. Stare, ca noua. Pret 100 lei. Se poate vedea/proba in Cluj. Vand geaca barbati, 3 sezoane, Hein Gericke, marime L captuseala detasabila, waterptoof, protectii soft umeri, coate. Reglaj talie, maneci. Lipseste o capsa din zona pieptului. Pret 100 lei. Se poate vedea/proba in Cluj. tel: 0748-767503 sau PM pe aici.
  3. Kirk

    Util

    Deci, nu cred ca iar incepeti cu Bcustoms! Unele povesti de pe aici nu au moarte.
  4. Kirk

    BURSA LOCALA

    Pt. Schumy: Nituri de plastic am vazut mai multe modele la magazinul de piese auto Non Stop de pe Calea Floresti, colt cu str. Taberei. Stiu ca acum vreo 3 saptamani, si-a luat fratemio niste nituri pentru masina, doar ca erau albe. Pretul e mic. Nu stiu daca au exact ce-ti doresti tu, dar erau 10-15 modele diferite. E posibil sa intalnesti si o figura cunoscuta pe acolo!
  5. Kirk

    BURSA LOCALA

    Felicitari Poly pt. pretul cerut pe articolele respective. Mi-ai demonstrat inca o data ca esti baiat cu mult bun simt. E plina lumea si implicit forumul asta de bisnitari care vand toate jegurile si ronghiurile pe multi bani. Sper doar ca echipamentul respectiv sa nu fi ajuns tot la un "personaj" de genul. Vandute
  6. Kirk

    Ajutor&asistenta moto!

    Am vazut si eu astazi unul pe varianta Zorilor-Manastur, la ora 17. Blugi, bocanci si ceva geaca pe o Virago argintie. Nu m-am sinchisit sa ma uit la numar. Fiecare face ce vrea, eu personal nu vad placerea de a te da pe strada pe frigul asta, cand la fiecare 2 metrii trebuie sa fii atent la gheatza si cand nu te poti bucura de manevre, inclinari etc, care de fapt fac deliciul condusului pe asfalt. Da fiecare cum crede!
  7. Kirk

    Ajutor&asistenta moto!

    Apoi domn' parinte, pacat ca ai pretentii mai mari, mai ales pe un forum pe care informatia corecta si buna, tinde spre zero in ultimii ani. Caterinca 99% si 1 % informatie folositoare. Am recunoscut, in postul anterior ca poate nu stiu exact cum sta treaba. Pot dormii noaptea foarte linistit daca nu stiu care si cum se formateza o baterie La mine e simplu. O cumpar, o montez, dau bumb, pardon: pedala si pornesc. Cam atata ma intereseaza in domeniul...bateriilor PS: Tu mananci intentionat litere in posturile tale? E o alta forma de misto?
  8. Kirk

    Ajutor&asistenta moto!

    Nici eu nu am priceput exact, dar cred ca sunt 2 feluri de baterii "pe gel". Unele pe care le iei gata formatate de la producator si care sunt inchise, capsulate, nu ai ce sa umblii la ele. Si mai exista un model "pe gel" care trebuie formatat si pe care o activezi tu, in momentul in care torni acidul ala care se transforma apoi in gel. Eu asa stiam. Dar poate ma insel. Ei cred ca vorbeau de a doua varianta de acumulator si noi ne gandeam la cele capsulate, formatate de producator.
  9. Kirk

    Ajutor&asistenta moto!

    Baterie cu gel...e lege in offroad. Eu de 4 ani doar cu gel am folosit. Pe cuvantul meu ca nici nu stiu cum sefoloseste una cu acid, si ce trebe sa umplu pe acolo Am avut Yuasa original, ca modelul de LC4 din 2002 cu astea veneau si cu asta s-a schimbat si ulterior si chiar a fost buna. Dar pretul era enorm fatza de alte alternative de pe piata. Am pus apoi un VoltOn, am ales-o pt. culoare si pt. pretul mic. Nu am avut probleme speciale cu ea. De 2 ani a mers brici. Nu stiu daca mai trece si iarna asta, dar la 150 lei cat a fost si-a scos banii.
  10. Kirk

    Ajutor&asistenta moto!

    A avut careva treaba in trecut, treaba cu hernii de disc, medici neurologi si RMN ieftin prin Cluj si poate sa impartaseasca informatiile. Sa stiu si eu care medic chiar se pricepe, si unde gasesc un RMN ieftin si bun, sa nu dau banii degeaba! Mersi!
  11. Kirk

    Ajutor&asistenta moto!

    Daca mai tin bine minte, La Tony , acum 3 ani pt. Opel Astra F Caravan, geamuri spate (4 buc) + luneta.....sub 400 lei. Preturile de azi nu le mai stiu. Calitate ok. Nu am de ce sa ma plang, nici macar dupa atata vreme.
  12. Kirk

    Dau Spre Donatie!

    Cusca e gata! Multumesc Calin B pt. implicare. Zilele care urmeaza incerc sa o duc la adapostul de caini de la Turda.
  13. Kirk

    BURSA LOCALA

    Off topic: Am vazut ca ti-a ramas mic motorul, chiar te strange daca stau bine sa ma gandesc Anii trecuti mergeai mai usor...acuma vad ca ii cam dai in freza printre blocuri. Ai grija ca e pacat sa te imprastii, asfaltul e inghetat, ceatza e umeda si de cand au asfaltat stradutele printre blocuri...merg romanii ca nebunii, nu mai poti sa iesi din scara linistit. ON TOPIC: MAi sunt 3 zile in care se pot cumpara bilete la tombola organizata de Crucea Rosie. Pret: 2 lei/buc. Premii totale in valoare de 15.000 lei. Marele premiu: Laptop, apoi urmeaza telefoane, tablete, MP3-playere, aparate foto etc. http://www.crrcluj.r...ucii-rosii-cluj Pe langa ocazia de a castiga niste premii, cu ocazia asta poti face si o fapta buna!
  14. Kirk

    Dau Spre Donatie!

    Primesc prin donatie placi OSB, bucati de placi OSB sau orice substituent, sipci lemn (5,5 x 2,5 cm) si polistiren de 5 cm, sau bucati de polistiren pt. constructia unei custi de caine (aprox. 70/70 cm) care va fi donata catre adapostul Trei Frati Patati din Turda. Cantitati necesare: aprox. 7mp OSB sau substituent, 7 mp polistiren, 10m sipca lemn + ceva pt. acoperis. https://www.facebook.com/asociatia3FP?fref=ts Deci daca are cineva ramase ceva bucati prin beci, balcon sau curte, de la lucrari anterioare va rog sa ma anuntati. 0748-76.75.03 - Kirk De maine vreau sa ma apuc sa o construiesc, in limita timpului disponibil. Mersi!
×
×
  • Creează nouă...