fairplaybiker Postat Septembrie 1, 2012 Autor Share Postat Septembrie 1, 2012 Prezent+1. in sfarsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 (editat) 9. LACINNA TRAORRE aroane ... dupa meciul catastrofal de joi pe care l-ai facut , la revenirea mea in forta pe teren , o gramada de oameni asteapta sa-ti ceri scuze pentru prestatia pe care ai avuto Bai Sos, tu fa bine si adu cate-o nefiltrata la baieti, pt ca te lasa sa te joci in groapa de nisip de langa teren... Lista deschisa pt LUNI,ora 2o,3o : 1. Mihai 2. Mishu spitzu 3. Ema 4. Dedics 5. Aron 6. Unguru' 7. Arpi 8. Cristi 9. Lacrima lui Traore 1o.Adimicu' 11.Nasu' 12. Editat Septembrie 2, 2012 de aronbmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
era Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 Bai Sos, tu fa bine si adu cate-o nefiltrata la baieti, pt ca te lasa sa te joci in groapa de nisip de langa teren... Lista deschisa pt LUNI,ora 2o,3o : 1. Mihai 2. Mishu spitzu 3. Ema 4. Dedics 5. Aron 6. Unguru' 7. Arpi 8. Cristi 9. Lacrima lui Traore 1o.Adimicu' 11.Nasu' 12.DOG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Daca se retrage cineva, intru eu pe lista, numa azi mai pot juca ca de sambata plec si ma intorc numai peste o juma de an. Daca nu, ne intalnim anu viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Daca se retrage cineva, intru eu pe lista, numa azi mai pot juca ca de sambata plec si ma intorc numai peste o juma de an. Daca nu, ne intalnim anu viitor Salut, mergi in locul meu ca am reusit sa ma racesc si de loc nu ma simt in stare de nimic acum. Spor la joc, si sa ne vedem cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Lista deschisa pt LUNI,ora 2o,3o : 1. Mihai 2. Mishu spitzu 3. Ema 4. Gabi 5. Aron 6. Unguru' 7. Arpi 8. Cristi 9. Lacrima lui Traore 1o.Adimicu' 11.Nasu' 12.DOG LISTA INCHISA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Daca se mai elibereaza inca un loc vine si fratemio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Septembrie 3, 2012 Autor Share Postat Septembrie 3, 2012 Daca se mai elibereaza inca un loc vine si fratemio apoi cred ca tre sa increstam cu brisca undeva ca de mult nu so cerut asa tare fotbalu si frateto poate da mana cu radu si alti la prezenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Nu-i nimic ca nu tinea neaparat. multumesc dedics pt locu de la fotbal! Sa te faci bine cat mai repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Septembrie 3, 2012 Autor Share Postat Septembrie 3, 2012 anunt important de joi asta se aplica sanctiune de 5 ron pt cine nu ajunge la ora 20-30 sa fie in teren la joc si echipat, bani se vor strange si cand avem destui cumparam o minge din turda joi ora 20 la teren 1 mihai 2 mishu spitzi ps.........sos nu vreau sa te incurajez sa vii la fotbal dar o mica sansa poate mai ai inca sa joci cu noi (cu o nefiltrata poate mituiesti pe cine trebe ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 3 lacina traorre nah misule te-am facut vedeta la ultima faza a meciului cand ti-am pasat decisiv si te-am adus in pozitia de a fii singur cu poarta goala . ai avut de indeplinit o simpla formalitate ... asa ca sincer nu stiu cine trebe sa dea berea aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 anunt important de joi asta se aplica sanctiune de 5 ron pt cine nu ajunge la ora 20-30 sa fie in teren la joc si echipat, bani se vor strange si cand avem destui cumparam o minge din turda SUNT 100% DE ACORD CU NOUA REGLEMENTARE. Mai adaug doar, k banii de amenzi pt intarziere o sa-i stranga casierul nostru Mihai (postasul cel iute). PS: sa vedeti ce repede vom avea o minge noua... Lista deschisa pt JOI, ora 2o,3o : 1. Mihai 2. Shpitzu' 3. Lacrima lui Traore 4. Arpi 5. Zoli portaru' 6. Unguru' 7. Aron 8. 9. 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Septembrie 4, 2012 Autor Share Postat Septembrie 4, 2012 3 lacina traorre nah misule te-am facut vedeta la ultima faza a meciului cand ti-am pasat decisiv si te-am adus in pozitia de a fii singur cu poarta goala . ai avut de indeplinit o simpla formalitate ... asa ca sincer nu stiu cine trebe sa dea berea aia tu doar ai inapoiat pasa carlig de la mine care ai primito inaite de faza aceea ....... deci tot asa ramane cum am stabilit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Lista deschisa pt JOI, ora 2o,3o : 1. Mihai 2. Shpitzu' 3. Lacrima lui Traore 4. Arpi 5. Zoli portaru' 6. Unguru' 7. Aron 8. Ema 9. 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimicu Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 Frumos meci ieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellx Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Lista deschisa pt $$$ JOI, ora 2o,3o $$$: 1. Mihai 2. Shpitzu' 3. Lacrima lui Traore 4. Arpi 5. Zoli portaru' 6. Unguru' 7. Aron 8. Ema 9. Hellx 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
era Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 (editat) Frumos meci ieri. DA?CARE FAZA TI-A RAMAS IN MINTE? SI CHIAR BUNA IDEEA MIHAI !TOT PE LA SI 45 SI 50 INCEPEAM FOTBALUL... Editat Septembrie 5, 2012 de era Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimicu Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 @era: echilibrul echipelor, evitarea scorurilor de 20-0. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marv Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 10. Marius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
era Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 @era: echilibrul echipelor, evitarea scorurilor de 20-0. aaaaa...zici tu ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Lista deschisa pt $$$ JOI, ora 2o,3o $$$: 1. Mihai 2. Shpitzu' 3. Lacrima lui Traore 4. Arpi 5. Zoli portaru' 6. Unguru' 7. Aron 8. Ema 9. Hellx 1o.Marius 11.Viorel 12.Traian LISTA INCHISA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Septembrie 6, 2012 Autor Share Postat Septembrie 6, 2012 meci fffff fain azi .......si fara amendarea jucatorilor pt neprezentare la timp ,poate aron da l-am iertat azi luni ........ora 20 ...........regulamentul ramane in vigoare daca la ora 20-30 nu iesi in teren echipat paca amenda 5 ron 1 mihai 2 mishu spitzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Lista deschisa pt LUNI, ora 2o,oo: (aveti 30 de min. inaintea partidei pt minciuni, bancuri, bisericute..., etc) 1. Mihai 2. Spitzu' 4. Arpi 5. Zoli 5. Unguru' 6. Aron 7. 8. 9. 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Lista deschisa pt LUNI, ora 2o,oo: 1. Mihai 2. Spitzu' 4. Arpi 5. Zoli 5. Unguru' 6. Aron 7. 8. 9. Lacina Traorre 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_Gabriel Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 primiti si viitori motociclisti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate