Sari la conținut

Marv

Membru
  • Număr conținut

    401
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Marv

  1. Marv

    Honda Hornet

    Salut, Puteti sa-mi spuneti unde este pozitionat releul de tensiune pentru un hornet 600 din 2002? Am ceva probleme (porneste foarte greu, dar nu se poate tura, ca si cum nu ar avea benzina-cand incerc sa o turez se opreste, daca pornesc faza lunga-(instalatie xenon) merge ok) Sunt ceva modificari la instalatia electrica facute de fostul proprietar pt instalatia de xenon si nu stiu daca a modificat/mutat releul de tensiune pt ca am impresia ca de acolo e problema. Multumesc. » Post actualizat in 22 Apr 2018 13:23 Ps: L-am gasit.(partea dreapta sub rezervor).
  2. Aici ar trebuii sa apara linkuri si pt MotoGp : http://www.acesoplisting.in/ Folositi AceStream player. Am gasit un link de la spanioli (MovieStar) pe 1080i pentru cursa de motoGp, a mers foarte bine.
  3. Vad ca nu mai posteaza nimeni despre bietul Marc... Le MANS 2016
  4. http://www.video.mediaset.it/video/emigratis/full/sesta-puntata_617106.html » Post actualizat in 09 May 2016 20:38
  5. Valentino Rossi VR46 Official becomes the worldwide ambassador for Eneos, official sponsor of the Team since 2012. http://www.noe.jx-group.co.jp/english/press/2015/20160330_01.html
  6. De bun simt era sa fie penalizat Lorenzo si sa plece ultimul din grila la Valencia. Asta sa egalizeze sansele la titlu.
  7. Marv

    Cu si despre accidente

    Sper sa se rezolve intr-un fel situatia, si sa nu se inchida scoala (dupa cum spune in articol). Oricati instructori ar fi in poligon este greu sa eviti astfel de accidente (cand am facut eu scoala, 3 bucati au facut cunostinta cu asfaltul - unul a tras de acceleratie si a ajuns sa merga pe o roata si si-a spart barbia, o fata cu mare noroc s-a oprit in unul din stalpisorii care delimiteaza parcarea, altfel iesea pe sosea, s-a lovit la mana / picior....) si de fiecare data Lucuta era acolo, dar e greu sa te teleportezi. Cu echipamentul de protectie nici nu stiu ce sa zic... este f bine sa il porti de la prima urcare pe moto si eviti accidentarile de genul, insa asta inseamna ori sa cresca pretul la scoala ori sa-ti cumperi tu (inainte sa stii daca poti sa-ti iei permisul).
  8. Salut, am trecut azi pe la Motoland si mi-au zis ca Joi si Vineri (17-18 sep. 2015) au test drive: https://www.facebook.com/events/1673226346251445/ Poate intereseaza pe cineva. In caz ca exista deja anuntul pe forum, scuze. O zi buna.
  9. Marv

    Honda Hornet

    Salut, merg montate pe PC34 genti laterale Louis fara a folosii suporturi laterale ? Intrebarea este pt. cine foloseste ceva asemanator. Si o alta intrebaere : daca pasagerul poate sa stea normal sau este incomodat. Merci.
  10. E misto sa mergi la o pizza si o bere la restaurantul lui Rossi, dupa o cursa la el acasa, unde 80% daca nu mai mult din spectatori sunt fani VR46. Si pana iti vine mancarea e greu sa te abtii sa nu cumperi ceva si de la VR46 Store, o sapcuta, un breloc, un tricou... Multa lume pe el pe "acasa", pe la ora 19 era coada pt locuri la mese (si ai nevoie de aprox 2h pana iesi de la circuit). In rest e un local normal plin cu fani VR. » Post actualizat in 15 Sep 2015 07:59 VR-Store VR-Terasa navigati voi prin zona daca va intereseaza.
  11. Pentru mine fiind si incepator si prima data pe un circuit a fost excelent. Desi am stat doar Sambata am fost epuizat fizic si nu mai faceam fata si Duminica. Poate data urmatoare o sa fiu mai in "forma" si o sa am si un echipament mai adecvat (merci pt pantalonii imprumutati). Poze interesante nu am facut dar totusi am gasit una de la incalzire
  12. Marv

    Ajutor&asistenta moto!

    Daca are cineva de imprumutat niste protectii genunchi pentru weekendul urmator(6-9.06). Merci.
  13. Am fost astazi 10.05.2014 pana la locul faptei. Nu se lucra si nici nu s-a mai lucrat la pista de anul trecut. Singurele lucrari care s-au mai efectuat au fost montarea sistemului de supraveghere si finisaje la cladiri. Problema mare o reprezinta alunecarile de teren din mai multe zone, teren care trebuie consolidat insa pe bani care in momentul de fata nu sunt. Luna aceasta (in data de 13 cica) urmeaza sa se intruneasca o comisie la locul constructiei (Constructorii, Consiliul Local, Ministru...) sa incerce sa rezolve probleme legate de buget. Din pacate imi este greu sa cred ca pana in toamna se vor putea termina lucrarile. Poze nu am putut face caci nu este voie , insa totul arata cam ca in filmuletul pus mai sus...din 2013... Asteptam minunea.
  14. Marv

    Cu si despre accidente

    Pentru calitate poti sa urmaresti ziarele de maine probabil si ceva TV local, pt. ca au aparut ca vulturii in cateva minute si au fotografiat si filmat in HD cu susul in sus. Scopul postului meu a fost de a informa poate pe cine il cunoste pe baiat si nu de editare foto. Atat am putut face in timpul avut. Sanatate raider-ului.
  15. Marv

    Cu si despre accidente

    Accident str. Donath in jurul orei 15:00. D-na blonda cu Audi a intors fara sa se asigure....(apare in prima poza, cu ochelari de soare pe cap..consolata se pare de o binevoitoare) Baiatul spunea ca il doare spatele. Pozele cred ca sunt elocvente.
  16. Mureș Ring, amânat cu un an de zile http://blog.inmures.ro/2013/10/mure%C8%99-ring-amanat-cu-un-an-de-zile/
  17. Marv

    Auto-moto-ring Tg Mures

    Salut, mai aveti ceva noutati? puteti sa-mi da-ti coordonatele pe google a circuitului? in caz ca fac o tura asa de recunoastere... Merci.
  18. Marv

    fotbal

    1. Aron 2. Dan GNT 3. Mihai 4. Mishu spitzu' 5. Viorel 6. Joey 7. Marv(Marius). 8. 9. 1o. 11. 12.
×
×
  • Creează nouă...