AdiMare Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Salutare:) am intrat si eu in rand cu lumea Klentzi pune pozele din vestiar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey90 Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 1. cuki chiulangiu neserios 2. mihai 3. ema 23 Klentzi (cpt) 5. Aron (soacra) 6.Gyula 7.Joey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 (editat) Salutare:) am intrat si eu in rand cu lumea Klentzi pune pozele din vestiar WELCOME ADI!!!!! Mai tarziu putin... Editat Noiembrie 15, 2011 de klentzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey90 Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 6.Gyula 7.Joey 8.Alpar 9.Szabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 (editat) Diseara, cu incepere de la orele 2o,3o pe SportTimeArena se va disputa un meci amical intre doua nationale rivale de o viatza si anume, ROMANIA-UNGARIA !!! Desi este doar o partida amicala, meciul are o miza foarte importanta, fiind catalogat drept derbi-ul Europei. Va prezint mai jos echipele probabile, cu absente foarte importante, in special in natzionala Romaniei, condusa de mult-controversatul Cuki Pitzurca (alias Chiulangiu'), care mai are la dispozitie doar cateva ore pana la inceperea partidei pt a face ultimele modificari in lot. Timp teoretic suficient. Daca va reusi Cuki-Pitzi pana diseara sa aseze echipa perfect in teren sant sanse reale sa bata nationala Ungariei, condusa de extravagantul Hidegkuti Klentzi, care a raspuns sec la intrebarea "Cu ce ganduri venitzi in Romania?". Citat: "Pt noi nu exista egal. Venim doar pt victorie" Echipele probabile: ROMANIA: 1. Cuki chiulangiu neserios 2. Mihai 3. Ema 4. RaduMic 5. Prieten RaduMic 6. UNGARIA: 7. Klentzi (cpt.) 8. Aron (soacra lu' Klentzi) 9. Gyula 1o.Joey 11.Alpar 12.Szabi ps1: mai este 1 loc liber..., de preferintza roman... ps2: Bogdi, ai licientza FIFA ?!? Te asteptam sa ne onorezi si diseara cu prezentza... Editat Noiembrie 17, 2011 de aronbmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 ROMANIA: 1. Cuki chiulangiu neserios 2. Mihai 3. Ema 4. RaduMic 5. Prieten RaduMic 6. Radu UNGARIA: 7. Klentzi (cpt.) 8. Aron (soacra lu' Klentzi) 9. Gyula 1o.Joey 11.Alpar 12.Szabi Nu pot lasa Romania sa piarda asa, fara sa dea macar cateva goluri, deci vin la oaste- cu toate ca-s ranit la stangu'. Dar daca-mi amintesc bine parca am batut si niste italieni anu' asta.... P.S. Klentzi e ungur ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Inca nu am licenta Fifa. Am doar licenta AJF Cluj. Completez echipa romaniei cu un prieten pe nume DAN. LISTA INCHISA! Nu renunta nimeni din echipa romaniei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Noiembrie 17, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2011 (editat) Inca nu am licenta Fifa. Am doar licenta AJF Cluj. Completez echipa romaniei cu un prieten pe nume DAN. LISTA INCHISA! Nu renunta nimeni din echipa romaniei? deci se anunta meci de meci amu imi lustruiesc getele imi parfumez tricoiu .... si ma dau pe fifa 98 ....mare meci va fi poza de fina ii baza ps sper ca albitru sa vada bine faullturile subtile ale ungurilor Editat Noiembrie 17, 2011 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Nu renunta nimeni din echipa romaniei? poate ar fi un loc in echipa Ungariei , dar asta doar dak are buletin de Debrecen... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Igen Radu, eu magyar. Prost nyelv românã la mine. Venit ide RomĂĄnia sã batem la fenĂŠk la voi. VĂĄrom meci ma este. Venit, nyertĂźnk, mergem... HajrĂĄ MagyarorszĂĄg!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Da i pace atunci. Ii spun ca s a ocupat. Ne vdm diseara. Ma klentzi tu ce faci cu pozele alea le tii de foame pt tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Mnah tare meci se anunta, atata ca batranu-i ungur si pune presiune sa vand meciu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Mnah tare meci se anunta, atata ca batranu-i ungur si pune presiune sa vand meciu! Hahahahaaaa..., f tare asta. Ada-l si pe el la teren diseara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdiMare Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 platesc pentru cine renunta la un loc in echipa Romaniei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Te nem jucat echipa adversa NagyAdi Aron tati... Lessz forralt bor? Poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Intrarea suporterilor libera... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 platesc pentru cine renunta la un loc in echipa Romaniei Adi draga adu un kil de vin rosu demisec sa am de lucru si iti cedez locul din teren. Voi face poze de pe mergine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Nu mai pot sa vin baieti la meci. Imi pare rau. Sper sa nu va omorati pe teren. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 (editat) Nu mai pot sa vin baieti la meci. Imi pare rau. Sper sa nu va omorati pe teren. ) Da...da...ai fost "Retinut" pentru 24 de ore de DNA.Cred ca trebuie sa cautam alt arbitru, unul necorupt (inca) !!! P.S. Transmite salutari lu' Apostu ! Lista deschisa pt LUNI, ora 2o,3o : 1. Adi 2. Ema 3. Mihai 4. Cuki 5. Radu 6. Aron 7. Klentzi (tradatoru') 8. 9. 1o. 11. 12. ps: din partea mea, "no comment" despre Romania-Ungaria... Editat Noiembrie 17, 2011 de aronbmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Noiembrie 17, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2011 (editat) 2 romania-0 ungaria romani is fruntea ...aci in ardeal meci frumos cu rasturnari de situatie si multe ratari ca si deobicei albitri se pare ca so retras de frica ps ...am auzit in vestiare ca cica unguri neo lasat sa invingem de frica suporterilor carora le multumim pt sprijin si amenintari luni meci in reluare si direct u-cfr ......amu sa vad io cune ii mai tare Editat Noiembrie 17, 2011 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 Nu ma dau batut si capitan raman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
era Postat Noiembrie 17, 2011 Share Postat Noiembrie 17, 2011 2 romania-0 ungaria romani is fruntea ...aci in ardeal meci frumos cu rasturnari de situatie si multe ratari ca si deobicei albitri se pare ca so retras de frica ps ...am auzit in vestiare ca cica unguri neo lasat sa invingem de frica suporterilor carora le multumim pt sprijin si amenintari luni meci in reluare si direct u-cfr ......amu sa vad io cune ii mai tare ma daca-i u cluj cu aia musai sa vin si eu luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey90 Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Da...da...ai fost "Retinut" pentru 24 de ore de DNA.Cred ca trebuie sa cautam alt arbitru, unul necorupt (inca) !!! P.S. Transmite salutari lu' Apostu ! Lista deschisa pt LUNI, ora 2o,3o : 1. Adi 2. Ema 3. Mihai 4. Cuki 5. Radu 6. Aron 7. Klentzi (tradatoru') 8.Gyula 9.Joey 1o. 11. 12. ps: din partea mea, "no comment" despre Romania-Ungaria... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Vin si eu luni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Noiembrie 18, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2011 1. Adi 2. Ema 3. Mihai 4. Cuki 5. Radu 6. Aron 7. Klentzi (tradatoru') 8.Gyula 9.Joey 1o.gaby 11.misu speedy gonzales 12. 1 loc liber la derbiul etapei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate