aronbmw Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 Lista inchisa pt LUNI ora 2o,3o : 1. AdiMare 2. Ema 3. Mihai 4. Cuki 5. Radu 6. Aron 7. Klentzi (tradatoru') 8. Gyula 9. Joey 1o.Gaby 11.Misu speedy gonzales 12.Cipri-Dog ps1: pana luni stau relax, nu depun gram de efort sa-mi treaca odata durerea asta de la inghinali, nici dupa pita nu ma duc..., stau numa'n pat si hodin ps2: Bogdi, esti invitat din nou..., poate reusesti sa iesi pt buna purtare. Avetzi net acolo la "mititica"? Da un semn dak te "liberezi", si ada' si fieru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Noiembrie 18, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2011 ps1: pana luni stau relax, nu depun gram de efort sa-mi treaca odata durerea asta de la inghinali, nici dupa pita nu ma duc..., stau numa'n pat si hodin tu amu iar te pregatesti de esec ca iara bagi motive numa de tine stiute ca lacu ca inginali ...am vb cu cristina si o zis ca numa te faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdiMare Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 salutare un loc liber pentru deseara ....nu cred ca o sa mai pot ajunge la derby....probleme neprevazute in agenda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 Vine un prieten, Marius... A mai fost.... LISTA INCHISA!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 Lista inchisa pt LUNI ora 2o,3o : 1. Marius 2. Ema 3. Mihai 4. Cuki 5. Radu 6. Aron 7. Klentzi (tradatoru') 8. Gyula 9. Joey 1o.Gaby 11.Misu speedy gonzales 12.Cipri-Dog ps: am vb acuma cu Bogdi..., prezent si el, deci avem arbitru din nou baietzi..., ATENTZIE LA CARTONASE !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Noiembrie 22, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2011 m-am auto suspentat 3 etape pt jocul mizerabil si fara chef din ultima perioada (motiv ar mai fi plec in concediu la apa calda )....asa ca ne vedem pe data 5 dec spor la miscare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 m-am auto suspentat 3 etape pt jocul mizerabil si fara chef din ultima perioada (motiv ar mai fi plec in concediu la apa calda )....asa ca ne vedem pe data 5 dec spor la miscare Concediu placut sa ai si sa vi inapoi mai fresh, k intradevar in ultimele partide ai fist cam praf... Hai balaciala placuta! Lista deschisa pt JOI, ora 2o,3o : 1. AdiMare 2. Aron 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Joi ma balacesc si eu prin Marea Nordului cautand masini...Luni prezent daca nu ninge pe autostrazile nemtesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Concediu placut sa ai si sa vi inapoi mai fresh, k intradevar in ultimele partide ai fist cam praf... Hai balaciala placuta! Lista deschisa pt JOI, ora 2o,3o : 1. AdiMare 2. Aron 3. Dane 4. Cristi 5. 6. 7. 8. 9. 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey90 Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 5.Gyula 6.Joey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Lista deschisa pt JOI, ora 2o,3o : 1. AdiMare 2. Aron 3. Dane 4. Cristi 5. Gyula 6. Joey 7. Ema 8. 9. 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
era Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 Lista deschisa pt JOI, ora 2o,3o : 1. AdiMare 2. Aron 3. Dane 4. Cristi 5. Gyula 6. Joey 7. Ema 8.DOG 9. 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 prezent si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 Lista deschisa pt JOI, ora 2o,3o : 1. Cipri-Dog 2. Aron 3. Dane 4. Cristi 5. Gyula 6. Joey 7. Ema 8. Gabi (o sa-ti facem cado un ceas care nu ramane in urma) 9. RaduMic 1o.Cozmin 11. 12. ps1: mai sunt 2 locuri libere... ps2: Klentzi, ce faci? Hai k fara capitan de echipa nu ne putem juca Bogdi, u..., ne onorezi cu prezentza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 Lista deschisa pt JOI, ora 2o,3o : 1. Cipri-Dog 2. Aron 3. Dane 4. Cristi 5. Gyula 6. Joey 7. Ema 8. Gabi (o sa-ti facem cado un ceas care nu ramane in urma) 9. RaduMic 1o.Cozmin 23. Klentzi (cpt) 12. ps1: mai sunt 2 locuri libere... ps2: Klentzi, ce faci? Hai k fara capitan de echipa nu ne putem juca Bogdi, u..., ne onorezi cu prezentza? Nu va las la greu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 Lista inchisa pt DISEARA, ora 2o,3o : 1. Cipri-Dog 2. Aron 3. Dane 4. Cristi 5. Gyula 6. Joey 7. Ema 8. Gabi (o sa-ti facem cado un ceas care nu ramane in urma) 9. RaduMic 1o.Cozmin 23.Klentzi (cpt) 12.Adimicu' ps: Bogdi, u..., ne onorezi cu prezentza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Noiembrie 24, 2011 Share Postat Noiembrie 24, 2011 Bate undeva la 2500 euro si este pe stoc la iulius, vin cu 1 ora inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 Dak o sa zic , k am fost praf si meciul asta, iar o sa radetzi de mine... Asa k mai bine o zic pe aia dreapta: Gyula a fost f moale si lipsit de chef si automat a taiat pofta de joc si celorlaltzi coechipieri, adica a lui Joey, Cristi si in mod special a lu' Ema (no offence Gyula, se mai intampla). Klentzi care trebuia sa dea suflu echipei,k doara deaia-i capitan, a dat numai exemple negative: A parasit echipa si a lasat poarta goala de cate ori a vrut el, a intrat cu sticla de bere pe suprafatza de joc in timpul partidei si a mai si ratat monumental un penalti, sutand muuult peste poarta. Eu personal am fost plin de nervi la partida asta si inevitabil, lipsit de inspiratzie... Ase nu se mai poate Aaaaaa, si nu in ultimul rand, THE MAN OF THE GAME a fost DANE_BAD, care sa autodepasit. Nota 10 pt el si echipa lui, care a stiut sa profite de slabiciunea noastra si ne-au batut la curu-gol, cu o diferentza de vo 10 sau 11 goluri. Iar pt noi nota 4 de data asta pe linie... Sper sa schimbatzi atidudinea pt urmatorul meci... Lista deschisa pt LUNI, ora 2o,3o : 1. AdiMare 2. Aron 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 Klentzi care trebuia sa dea suflu echipei,k doara deaia-i capitan, a dat numai exemple negative: A parasit echipa si a lasat poarta goala de cate ori a vrut el, a intrat cu sticla de bere pe suprafatza de joc in timpul partidei si a mai si ratat monumental un penalti, sutand muuult peste poarta. Eu personal am fost plin de nervi la partida asta si inevitabil, lipsit de inspiratzie... Ase nu se mai poate Vazand cat de prost joaca Gyula, Joey si tu, am zis ca nu se mai poate si am mers sa imi iau o bere... La cat de buni aparatori au fost Cristi si Ema, netrecand nici o minge de ei, am zis ca pot sa imi savurez berea linistit . Nejucand nimic Aron si "varfurile", au demoralizat complet apararea, fapt care a dus la alungarea chefului meu complet. Alungarea chefului meu a dus la prima ratare a unui penalty. Dar a fost fun si m-am distrat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Noiembrie 25, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2011 1. AdiMare 2. Aron 3. misu mic 4. 5. 6. 7. 8. 9. 1o. 11. 12. pozaaaaaaa nu este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 Luni, ora 20:30 1. AdiMare 2. Aron 3. Misu mic 4. Ema 5. 6. 7. 8. 9. 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Noiembrie 25, 2011 Share Postat Noiembrie 25, 2011 (editat) Luni, ora 20:30 1. AdiMare 2. Aron 3. Misu mic 4. Ema 5. Dane 6. 7. 8. 9. 1o. 11. 12. S-a simtit oare lipsa lui Adi si a lui Radu? Cred ca iti mai spalau din rusine Aron Iar Klenti e total ca de fiecare data Editat Noiembrie 25, 2011 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey90 Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 Luni, ora 20:30 1. AdiMare 2. Aron 3. Misu mic 4. Ema 5. Dane 6.Joey 7. 8. 9. 1o. 11. 12. S-a simtit oare lipsa lui Adi si a lui Radu? Cred ca iti mai spalau din rusine Aron Iar Klenti e total ca de fiecare data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 Luni, ora 20:30 1. AdiMare 2. Aron 3. Misu mic 4. Ema 5. Dane 6. Joey 7. Cristi 8. 9. 1o. 11. 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat Noiembrie 26, 2011 Share Postat Noiembrie 26, 2011 (editat) Luni, ora 20:30 1. AdiMare 2. Aron 3. Misu mic 4. Ema 5. Dane 6. Joey 7. Cristi 23. Klentzi (cpt.) 9. Cipri 1o. 11. 12. Gyulaaaaa hol vagy? Editat Noiembrie 26, 2011 de klentzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate