Stefan86 Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 Iar am jucat k o cizma de guma..., imi asum toata raspunderea pt infrangerea de ieri si pe aceasta cale, vreau sa imi cer scuze fanilor si le promit k etapa viitoare voi da totul pe teren si le voi dedica primul gol... ps: ne vedem luni la 2o,3o pe TEREN... , (prezent, ase numa k sa fiu primu pe lista) m aron..tu asa zici deja de 2 luni...in fiecare meci esti cizma..... fa ceva sa se vada.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 din pacate luni am meci la brasov , si o sa absentez de pe sintetico dell guada la harra dell floresti ( parca asa se numeste gazonu lui aron ..sau am incurcat eu ) . am vorbit cu mandorlinni si cred ca ma baga pe teren. distractie placuta sa aveti va saluta traore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 din pacate luni am meci la brasov , si o sa absentez de pe sintetico dell guada la harra dell floresti ( parca asa se numeste gazonu lui aron ..sau am incurcat eu ) .am vorbit cu mandorlinni si cred ca ma baga pe teren. distractie placuta sa aveti va saluta traore Aleluia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Prezent maine. Incer sa-l aduc si pe Cocopack. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrysed Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Prezent si eu luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Martie 28, 2010 Autor Share Postat Martie 28, 2010 io prezent cu fola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Mai sunt 2 (doua) locuri vacante, daca bine am vazut..., haidetzi, cine mai doreste, cine mai pofteste...??? ps: ne vedem diseara la 2o,3o la TEREN !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 mai sunt locuri? de unde se joaca si cat tre platit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 mai sunt locuri? de unde se joaca si cat tre platit? Daca esti pasionat, locuri mai sunt. Se joaca in fiecare luni si joi. Luni de la 2o,3o si joi de la 19,3o . Terenul este la intrare in Floresti, dupa Unitatea Militara, mai exact prima intrare pe stanga dupa magazinul Oncos (str. Avram Iancu, adica E60, nr 338). Pretz 1o-12 lei/caciula, in functzie de catzi ne adunam. De obicei, in ziua jocului confirmam prezentza aici pe forum. Dak vrei sa vi, esti bine primit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Joi prezent la miscare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Martie 31, 2010 Autor Share Postat Martie 31, 2010 si io prezent cu fola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Eu prezent. Sa mai aduc unu?? Mesaj completat Eu prezent + INCA 1 OM. Mesaj completat Prezent + inca 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 prezent ..... cu mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Prezent, eu + Cristi de la restaurant + cainele de Cipri . Dak bine am numarat, suntem fix 12 deci, declar oficial lista inchisa !!! ps: ne vedem la 19,3o pe "MARACANA" in Rio de Floresti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 lasa inca 2 persoane sa fim 7 pe 7 ca iara o sa scoateti sulfletu din mine in forma 6 pe 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Atentzie mare, luni-a asta nu se joaca !!! Vom respecta cu totzii traditzia de Paste, si vom ciocnii cate un ou acasa alaturi de cei dragi. Profitatzi de vacantza si avetzi grija la kilogramele in plus. Lotul se reuneste joi la orele 19,3o si inainte de jocul oficial, vom avea proba cu cantarul !!! PASTE FERICIT TUTUROR !!! PS: ne vedem joi la 19,3o la TEREN !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Sarbatori Fericite! tuturor prietenilor de pe terenul de fotbal "Aron-Arena"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 HRISTOS A INVIAT ! si sa aveti un Paste fericit alaturi de familie si cei dragi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Aprilie 4, 2010 Autor Share Postat Aprilie 4, 2010 paste fericit la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Baieti, am cam lipsit in ultima vreme. Asa ca...mi s-a facut dor de mutrele voastre si de un pic de scandal Maine prezent, indiferent de situatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 vrei scandal ? atuncea o sa fii in echipa cu mine prezent maine ...... ca de obicei..... pe pozitie viitoare in fata porti adverse pe post de fundas oare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 prezent maine pt prima data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate