SspBike Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 10, 2010 Autor Share Postat Mai 10, 2010 asa arata numaratoarea 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Prezent cu fratemio. lipseste bou de fratemio, deci nu e inchisa inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan86 Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 u craiova-cfr 2-0 hahahahahahahahahahhaahha bye bye titlu )))))))))))))))))))))))))) augh augh augh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 u craiova-cfr 2-0 hahahahahahahahahahhaahha bye bye titlu )))))))))))))))))))))))))) augh augh augh u craiova-cfr 2-3 scor final !!! hahahahaaaaaaaaaa te-ai cam grabit un pic disperatule..., miau, miau, miau, miau... ps: las k nici locu' 6 (sase) nu-i rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 u craiova-cfr 2-0 hahahahahahahahahahhaahha bye bye titlu )))))))))))))))))))))))))) augh augh augh nu ti-ar ajuta al de sus sa te bucuri de necazul de la pauza al echipei campioana a Romaniei desigur ca dumnezo i-i sus si vede si vorba aia da cezarului ce e al cezarului nu o sa-ti interpretez acest citat celebru din istorie care probabil depaseste nivelu tau de pregatire culturala . te las pe tine sa-ti bati capu deci scor final craiova 2 : CFR CLUJ 3 a marcat primu gol pt CFR ........ lacina traoreeeeeeeeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 pentru ca ai stricat topicul de fotbal cu vorbe aduse direct de pe stadionul franarilor propun ca azi dupa meci sa fi suspendat de la orice activitate sportiva pe o perioada determinata bineinteles.sper sa fie si restul de acord. cine este cuki ? un U - ist adus in pragul sinuciderii de golul lui : lacina traoreeeeeeeeeeee ne vedem pe stadionul guada la harra del floresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
era Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Clar meciurile sunt tot mai aprinse. Doar ca acum cu venirea caldurii nu o sa mai am timp sa particip la meciul de joi.Nu ati fi de acord ca joi sa fie meciul mai tarziu? eu sustin ideea lui sebi.nu stiu daca pot veni de la 19.30 joia.prefer sa jucam de la 22.30 atunci m-as incadra si eu... si pt aron...mai meri in plm cu stacheta ta da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 10, 2010 Autor Share Postat Mai 10, 2010 singur impotriva tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 singur impotriva tuturor Lasa-ma sa ma bucur de gustul victoriei, k nu l-am mai simtzit de vo cateva luni... @ cainele de Cipri: ai cam ramas in urma cu cititu tati..., vezi k dai replici la posturi scrise de prin luna februarie (vb de treaba cu stacheta) ps: prezent joi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Mah de cand nu l-am mai vazut pe Aron asa fericit ca in poza! De acord si eu cu mutarea la 10:30 a fotbalului! Daca sunteti si restu de acord numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 singur impotriva tuturor iata-l pe adevaratul aron in poza prelucrata joi prezent. oare cuki vine ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Prezent joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 V-ati certat? Sau ce ati patit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 V-ati certat? Sau ce ati patit? Trebe' sa fi acolo meci de meci, etapa cu etapa, k sa intzelegi miezul problemei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 11, 2010 Autor Share Postat Mai 11, 2010 prezent joi cuki nu ne parasi ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Daca se razgandeste Cuki ...si nu renunta la fotbal...vin si eu Joi seara la fotbal. Adica noah...sa dau probe de joc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Cuki mai da-i la autosos un pic de timp si poate va reusi sa joace ceva. Macar 2 saptamani! Prezent joia da nu-s foarte increzator ca va fi ceva frumos daca asa stau treburile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 hai ma Cuki, facem echipele sa nu pici cu sos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan86 Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 ma cuki da nu tu esti de vina....transferatil pe traoreeeeeeeeee la echipa a 2a si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 hai ma Cuki, facem echipele sa nu pici cu sos... Exact, joc eu cu sos si mai gasesc inca cativa sinucigasi si e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 12, 2010 Autor Share Postat Mai 12, 2010 camicaze si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Nu se scria kamikaze? Mama da greu ajungem la 800 de posturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 (editat) Nu se scria kamikaze? Mama da greu ajungem la 800 de posturi prezent si Cuki, acuma am vb cu el... , deci catzi suntem pana acuma...? ps1 : mai sunt 6 (sase) locuri libere, care se mai baga? ps2 : ne vedem la 19,3o la teren !!! Editat Mai 13, 2010 de aronbmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 (editat) lista inchisa... Exact. Am vb cu Aron, pregatiti-va bine de tot ca cica jucam cu echipa buna Editat Mai 13, 2010 de gabibyte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate