bujor Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Scorul? Sper ca n-ati pierdut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 13, 2010 Autor Share Postat Mai 13, 2010 Scorul? Sper ca n-ati pierdut. ne-au facut muci cravata...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 Naspa mai tre antrenament, eu incep de luni asa ca prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 16, 2010 Autor Share Postat Mai 16, 2010 prezent luni io si cartofu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 prezent la datorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 Prezent si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 Prezent si eu luni. FELICITARI CFR CLUJ !!! ps: ne vedem maine la 2o,3o la TEREN... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 Daca mai este loc...ma bag si eu maine. NUMAI "U"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 16, 2010 Autor Share Postat Mai 16, 2010 Daca mai este loc...ma bag si eu maine. NUMAI "U"! este loc .....daca vii sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 (editat) este loc .....daca vii sigur Ma jur ca vin! maine nu mai umblu "lela" prin Dej. Editat Mai 16, 2010 de Kirk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 prezent maine sa le arat la Cfr-istii astia cine is adevaratii campioniNumai "U" cuki , o stie o tara intreaga cine is adevaratii campioni. in cazul in care nu esti la curent cu ultimele noutati , afla ca noua campioana a Romaniei este C.F.R CLUJ mai jos ai clasamentele la zi ( asa cum arata azi , duminica la ora 18:50 ) LIGA A : LIGA B / SERIA B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 cuki , o stie o tara intreaga cine is adevaratii campioni. in cazul in care nu esti la curent cu ultimele noutati , afla ca noua campioana a Romaniei este C.F.R CLUJ mai jos ai clasamentele la zi ( asa cum arata azi , duminica la ora 18:50 ) LIGA A : LIGA B / SERIA B uiuuu echipa tre U Cluj astia si pe lista 2 si pe locul doi si in grupa a-2-a bengosi ma fff tari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 Prezent maine + fratemio. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Anunt de ultima ora, Buju' a anuntzat acum k nu mai poate veni, deci prin urmare mai este 1 loc mare si lat LIBER. Daka vrea cineva sa joace este asteptat la teren . ps: ne vedem diseara la 2o,3o la TEREN !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulica_2 Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Anunt de ultima ora, Buju' a anuntzat acum k nu mai poate veni, deci prin urmare mai este 1 loc mare si lat LIBER. Daka vrea cineva sa joace este asteptat la teren . ps: ne vedem diseara la 2o,3o la TEREN !!! e mare, lat locu? ca m-as baga eu da sa am unde intoarce. ne vedem deseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 18, 2010 Autor Share Postat Mai 18, 2010 (editat) tare meci ,unul dintre cele mai frumoase meciuri care le-am jucat ,poate chiar cel mai frumos meci chiar daca am pierdut noi tot am castigat eroul meciuluii kiiirrrrkkkkkkk eroi de la floresti arena bravo ........ Editat Mai 18, 2010 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 facem prezenta pt joi : eu.. prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Prezent si eu maine. ps: ne vedem joi la 19,3o la TEREN !!! (ocupatzi-va posturile din timp) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Eu sunt sigur ca o sa lipsesc maine....ca am niste dureri groaznice de la febra musculara. De luni incolo sper sa fiu prezent meci de meci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 prezent joi, sper fara surprize de ultim moment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SspBike Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Prezent si eu daca mai este loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 20, 2010 Autor Share Postat Mai 20, 2010 pana acuma 7 dupa numaratoare mea. fairplaybiker, tu vi? de data asta tre sa fac o pauza ca nu mai pot de durere la coaste,nu dormn noapte ,azi ma duc si la medic si pe deasupra ma incearca si o raceala de numa .....soryyy sper sa va strangeti pt meci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 prezent + fratemio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 +1 un prieten, deci 11 buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate