bujor Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Prezent plus Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 Prezent eu + Ema, sper sa ajungem in Cluj la timp..., ink suntem in Iasi, amu cotam un cafei . FELICITARI CFR !!! ps ne vedem diseara la 19,3o la teren !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 CASTIGATOAREA CUPEI ROMANIEI EDITIA 2009-2010 : CFR 1907 CLUJ-NAPOCA ora 15 : 30 am ajuns acasa de la Iasi azi ..... ABSENT ( motivat .. ca ma duc la stadion la concert si artificii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 27, 2010 Autor Share Postat Mai 27, 2010 vine si buru si cuki + echipa din floresti ............lista inchisa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 (editat) N-am putut ajunge joi ca mi-a intarziat avionul si eram foarte obosit. Prezent luni + fratemio! Ca si consolare totusi, v-am facut poza din avion Editat Mai 29, 2010 de gabibyte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 prezent luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 prezent luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 Prezent maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 Deci fara fratemio ca nu vine 1.Gabi 2.Sos 3.Bujor 4.Ema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 N-am putut ajunge joi ca mi-a intarziat avionul si eram foarte obosit. Prezent luni + fratemio! Ca si consolare totusi, v-am facut poza din avion Prezent si eu luni. Ocupatzi-va posturile din timp. Faina poza Gabi, f faina. Merci ps: ne vedem luni la 19,3o la TEREN !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 30, 2010 Autor Share Postat Mai 30, 2010 prezent luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Prezent si eu luni. Ocupatzi-va posturile din timp. Faina poza Gabi, f faina. Merci ps: ne vedem luni la 19,3o la TEREN !!! EDIT: rectific, ne vedem diseara la 2o,3o !!! (m-am grabit ieri si am gresit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Prezent si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Prezent si Finta. Suntem 8, deci mai sunt 4 (patru) locuri libere..., grabitzi-va. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ros46 Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Prezent si Finta. Suntem 8, deci mai sunt 4 (patru) locuri libere..., grabitzi-va. Preezent si eu, de la ce ora? Roland Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Preezent si eu, de la ce ora? Roland 20:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 vine si buru...eu absent Mai sunt 2 (doua) locuri libere , care mai are chef de miscare? Da ce ai patzit Cuki? ps ne vedem diseara la 2o,3o la TEREN !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 m-am impiedicat pe o trecere de pietoni si mi-am rupt clavicula... 1 luna is in recuperare din pacate Asta e ghinion curat!! Ar trebui sa dai in judecata pe astia cu trecerile ca pun vopsea lunecoasa. Vine si Mihai, deci mai este 1 loc liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Vine si Mihai, deci mai este 1 loc liber. Chiar 2 locuri mai sunt, pt k Finta s-a retras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ros46 Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Chiar 2 locuri mai sunt, pt k Finta s-a retras... Sorry, dar trebuie sa renunt din pacate si eu, next time. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Sorry, dar trebuie sa renunt din pacate si eu, next time. Pacat k va speriatzi asa usor de un pic de ploaie... Pt doritori mai sunt 3 (trei) locuri libere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 (editat) Ma f.u.t! VIn si eu azi. Numa ca nu cred ca o sa dau totul pe teren....sa nu ma rup iarasi. Ne vedem acolo! Editat Mai 31, 2010 de Kirk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Iunie 2, 2010 Autor Share Postat Iunie 2, 2010 prezent maine la fotbal io cu cartofu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Prezent maine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 prezent ... ca de obicei .. pe pozitie viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate