gabibyte Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Las ca nu arata rau, se vindeca repede, n-ai treaba Recuperare cat mai rapida iti dorim! 1 luna pe bara chiar nu e mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Sa te faci bine cat mai repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 soryyy baieti tre sa stau pe tusa vreo 3-4 saptamani minim ..........dupa 2,5 ore urgenta ...mio facut tuning de sut la poarta asa ca .....cat de repede se poate pe teren mai omule , mai ..... tu numah 4 degete ai la picior ??? ca ma tot uit la poza si numar degetele si nu-mi dau 5 nicicum la socoteala de aia joci tu asa bine deci ... ca n-ai decat 4 degete la picior . acuma am inteles cum sta treaba deci . luni ma duc la doctoru sa-mi taie si mie cate un deget sa devin mai bun la fotbal in alta ordine de idei ... insanatosire grabnica si hai repede pe teren ca ne tot inputinam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Iunie 12, 2010 Autor Share Postat Iunie 12, 2010 mai omule , mai ..... tu numah 4 degete ai la picior ??? ca ma tot uit la poza si numar degetele si nu-mi dau 5 nicicum la socoteala de aia joci tu asa bine deci ... ca n-ai decat 4 degete la picior . acuma am inteles cum sta treaba deci . luni ma duc la doctoru sa-mi taie si mie cate un deget sa devin mai bun la fotbal in alta ordine de idei ... insanatosire grabnica si hai repede pe teren ca ne tot inputinam ma tie iti trebe sa iti pui inca 2 picioare nu sa iti tai degete , ca sa poti juca bine asa ca ia 2 inprumut .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellx Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Sa lasam problemele astea mortzii cu mortzii vii cu vii ....cine vine azi la fotbal? Moi prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Sa lasam problemele astea mortzii cu mortzii vii cu vii ....cine vine azi la fotbal?Moi prezent! K bine zici..., prezent si eu. Rog nu va mai accidentatzi, k nu prea mai avem locuri la infirmerie. Insanatosire grabnica "betejilor", si ii asteptam cat mai curand "in iarba", iar cei sanatosi sa-si iscaleasca prezentza cat mai repede sa stim cum stam cu efectivu. ps: ne vedem diseara la 2o,3o la TEREN !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Vine fratemio numa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 (editat) Prezent + ink 1 om (Marius) Editat Iunie 14, 2010 de WithTheDawn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellx Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 plus unu de la mine<Sile> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Plus Finta. Deci: 1. Loaza 2. Aron 3. Paul 4. Ema 5. Marius 6. Sile 7. Finta 8. 9. 10. 11. 12. ps1: mai sunt 5 posturi libere..., grabitzi-va ps2: ne vedem diseara la 2o,3o la TEREN !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Prezent la 20,30!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellx Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 plus inca un preten Adi 3 locuri vacante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimicu Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 prezent +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Deci eu cu Marius + Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellx Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 (editat) LISTA INCHISA Mesaj completat dupa ultima numaratoare suntem 13 deci mai trebuie un om sa fim egali Editat Iunie 14, 2010 de Hellx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 hai ca vine mosu sa fiti egali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 se striga prezenta pt azi la ora 19:30 a loturilor celor doua echipe care se vor infrunta pe terenu guada la harra din floresti : 1 si cap de lista : IO daca la fotbal nu-s primu cel putin aicea la lista is Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 Prezent si eu cu a mele 96 de kg cu tot... Ii bai ma k ma duc vertiginos catre 100 de kg si-s un pic speriat, tre sa joc cat mai mult..., in fiecare zi dak se poate, deci inca odata PREZENT !!! ps: ne vedem diseara la 19,3o la TEREN !!! (complectatzi prezentza va rog) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellx Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 Prezent + 2 (Sile si Rares) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 Prezent + 2 (Marius Adi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 Prezent si(n)gur la 19,30! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 Prezent si acum 100% nu ma retrag in ultima ora! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Iunie 17, 2010 Autor Share Postat Iunie 17, 2010 asa faceti-mi in ciuda ...da revin io pe teren si sa vezi alea driblinguri si pase mai ceva ca si sos ....abia astept sa vin ,daca sapt viitoare cat de cat pot sa calc pe picior voi fi prezent macar in poarta da tot vin ....distractie faina aron cand faci 100 kg dai de beut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 (editat) Pana in prezent stam cam asa, in ordinea numerelor de pe tricou: 1. Autosos 2. Aron 3. Loaza 4. Sile 5. Rares 6. Ema 7. Adi 8. Marius 9. Radu (Motorcity) 10.Dedici 11. 12. ps1: mai sunt 2(doua) locuri libere..., grabitzi-va ps2: ne vedem diseara la 19,3o la TEREN !!! Editat Iunie 17, 2010 de aronbmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate