Sari la conținut

johnnynebunul

Membru
  • Număr conținut

    214
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    VN 800

johnnynebunul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, tin minte ca acum cativa ani citisem parca un topic despre tobe aftermarket zgomotoase pentru vn800. Imi poate da cineva linkul daca mai exista acel topic? Mersi fain.
  2. Carnea proaspătă se păstrează cel mai bine în frigider...:laugh
  3. johnnynebunul

    BURSA LOCALA

    Românul/unguru' tot român. Nesimțit. Te am sunat. Le ai dat la altcineva. Sper că vei învăța Âşi tu cândva ce înseamnă cuvântul dat coloana vertebrală.
  4. Tu nu te poți abține să nu zici nimic? Chiar nu realizezi că ai niÂşte dume de retard Âşi nimeni nu te bagă în seamă, eventual cu sfatul să mai citeÂşti o carte în loc să postezi pe toate topicurile? Ca să fiu on topic Âşi să fie Âşi pe înțelesul tău: du-te fă-ți o laba în loc să postezi tampenii.
  5. Mulțam fain. Stratul e gros, cred că a vrut să mi îmbrace in cauciuc toba să nu i fie frig. E o crusta groasă Âşi crăpată de abia mă abțin să nu dau cu un ciocanel în ea să văd cum pică bucăți. O să încerc când vin de la drum s o operez. O zi minunată.
  6. O să curăț cu jack atunci să fiu sigur
  7. Salut, am un vulcanel de 800, dar din păcate am Âşi un toc de cizmă de gagica topit pe tobă. Mă poate ajuta cineva cu un sfat cu ce să curăț topitura aia întărită fără să mi afecteze toba Âşi să arate ca înainte? Mersi.
  8. Salut, Âştie cineva cu ce să curăț frumos Âşi fără să stric nimic un toc de cizmă topit pe toba unui vulcan? Mulțam fain.
  9. johnnynebunul

    Londra

    După descriere înclin sa cred că sunt "ciorile" româneÂşti!
×
×
  • Creează nouă...