motoradu Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 Iara ati inchis lista? Daca nu a fost curent in Floresti toata ziua- ca-n Evul Mediu n-am reusit sa ma inscriu.Daca se retrage careva sau suntem 7-7 dati un reply sa viu si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 of mai radule .... da ghinionist mai esti. propun 7 pe 7 ca sa intri si tu si atuncea mai trebuie inca o persoana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 Rectific 19,3o !!! Mea culpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 of mai radule .... da ghinionist mai esti. propun 7 pe 7 ca sa intri si tu si atuncea mai trebuie inca o persoana Mersi, ma revansez cu 10 pase de gol...daca picam in aceeasi echipa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 bun deci atunci mai este 1 LOC LIBER! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellx Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Hai ca ma inscriu eu...Daca nu jucam imi fac echipa separata cu Radu la bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Facem si echipa de bere ...dupa! Ca acolo castiga toata lumea !!! Numa asa putem plati Jaboulani mai repede daca suntem multi pe teren ) Mesaj completat Cei din urma vor fi cei dintai... Primul pe lista de luni prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat August 26, 2010 Autor Share Postat August 26, 2010 prezent cu nr 2 pt luni ........si se joaca numai 6X6 max ...ultima data cand mai facem asa ....cine nu are loc asta e se inscrie pt urm zi ....am zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 ...... 3 . lacina traore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 4. Aron, ca ce-i in mana nu-i pe gard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Ma inscriu si eu daca se poate. Numai sa-mi ziceti ora si locul. PS fairplaybiker, azi ati facut o ciomageala 7x7? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eu--eu Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Am facut schimb de tura:), prezent si eu luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 prezent + fratemio , mai sunt 2 locuri libere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi.cee'd Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 (editat) Prezent luni ! Mai este 1 loc liber ! Editat August 27, 2010 de cristi.cee'd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Ma inscriu si eu daca se poate. Numai sa-mi ziceti ora si locul. PS fairplaybiker, azi ati facut o ciomageala 7x7? ) Daca esti pasionat, locuri mai sunt. Se joaca in fiecare luni si joi. Luni de la 2o,3o si joi de la 19,3o . Terenul este la intrare in Floresti, dupa Unitatea Militara, mai exact prima intrare pe stanga dupa magazinul Oncos (str. Avram Iancu, adica E60, nr 338). Pretz 1o-12 lei/caciula, in functzie de catzi ne adunam. De obicei, in ziua jocului sau mai repede confirmam prezentza aici pe forum. Dak vrei sa vi, esti bine primit ps: ne vedem luni la 2o,3o la TEREN !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Prezent luni! LISTA INCHISA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 mai ...... haidati sa facem si echipele pe forum ...... sa nu mai pierdem vremea pe arena del floresti vicino del cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Da... si sa stabilim si portarii, rezervele si blaturile, ca sa stie forumistii cum sa parieze 1X2... Mesaj completat In alta ordine de idei, Lista lui Schindler deschisa pentru Joi. Eu prezent! Proletari di toate tarile, inscrieti-va!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat August 30, 2010 Autor Share Postat August 30, 2010 nr 2 pt joi ....mama ce rima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eu--eu Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Prezent joi. Sper sa fim numar par . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat August 30, 2010 Autor Share Postat August 30, 2010 (editat) Prezent joi. Sper sa fim numar par . . . nu ii nimic daca vine cuki isi aduce un om sa joace jumatatea cealalta de repriza ( si bani )ca el daca nu poate juca se face ca se inerveaza si pleaca Editat August 30, 2010 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi.cee'd Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Prezent joi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 mama ce agitatie si invalmaseala pe joi. prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Prezent si eu joi. @Cuki: Sa-ti aduci foaie si pix joi, sa-ti notezi golurile primite k vor fi multe si nu le potzi tzine minte... Suntem 9 pana acuma..., deci mai sunt 3 (trei) locuri libere, grabitzi-va !!! ps: ne vedem joi la 19,3o la TEREN !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat August 31, 2010 Autor Share Postat August 31, 2010 eu cu buru si sergiu nush cati suntem, da poate invata sa numere aron de data asta golurile ma asigur ca o sa invete sa numere joi daca joaca si bani sa nu uiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate