autosos Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 propunerea lui kuki nu se accepta din motive lesne de inteles si nu baga ziua in noapte ca daca i-ti numar tie minutele de intarzaiere depasesc cu mult alea 10 minute pe care le-am intarzaiat eu . da la tine 10 minute is 1 ora ? de fapt ........ e ca la fotbalu real . ca pana si mingea care nu a intrat in poarta la meciu U - C.F.R sa pus gol. atuncea ce sa ma mai mir ca la tine 1 ora are 10 minute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 nu te doara capu de mine. vezi tu de ale tale si nu te mai tot baga in seama ca deja devi penibil . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 1 loc liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellx Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 2 Hellx Sos da PM dac nu vi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Lista inchisa pt diseara , ora 2o.3o: 1. Cuki 2. Loaza 3. Radu 4. Paul 5. Gabi 6. Ema 7. Joey 8. Tony 9. Sos 1o. Dog 11. Adimicu' 12. Aron ps: diseara dupa meci va fi sedintza "cu parintzii", tema discutziei: INTARZIERI SI IESIREA DE PE TEREN NEJUSTIFICAT INAINTE DE FINALUL PARTIDEI. Sanctiunea pt aceste abateri va fi o etapa suspendare. Conducerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 propun si tema..."daca am teren, nu stau in poarta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 (editat) propunerea lui kuki nu se accepta din motive lesne de inteles si nu baga ziua in noapte ca daca i-ti numar tie minutele de intarzaiere depasesc cu mult alea 10 minute pe care le-am intarzaiat eu . da la tine 10 minute is 1 ora ? de fapt ........ e ca la fotbalu real . ca pana si mingea care nu a intrat in poarta la meciu U - C.F.R sa pus gol. atuncea ce sa ma mai mir ca la tine 1 ora are 10 minute esti stupid rau de tot...oricum tu nu poti fugi nici 10 min, dapoi 90min.... nu te doara capu de mine. vezi tu de ale tale si nu te mai tot baga in seama ca deja devi penibil . Stati asa .... o secundaaaaa, ah uite ca l-am gasit! aoleu viata!! nah bun, deci unde trebuie aduse manusile de box si batele de baseball ?? mie imi aduc niste popcorn si 2 beri sa nu ma plictisesc cat e spectacolul ....paaaaaaaarerea mea! Voi si copii de gradinita! Mai terminati odata sau rezolvati treaba ca in Sparta! Editat Aprilie 21, 2011 de dedics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 propun si tema..."daca am teren, nu stau in poarta" Foarte buna tema, o vom discuta si asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 ma SOS,inca esti marcat,saracul de tine....elibereaza-te o bere,o laba ceva....nu tot tine in tine atata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Aprilie 21, 2011 Share Postat Aprilie 21, 2011 Si nu uitati de transferul lui Cuki la echipa rivala din "oras"...Ca mi-ar sta bine fara vanatai de Paste !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 in a 2 -a zi de pasti jucam cu loapda ? daca jucam atuncea deschid lista pe luni : 1. sos si inca ceva : un paste fericit la toata lumea !! treaca de la mine ... si la U-isti la fel le doresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 22, 2011 Share Postat Aprilie 22, 2011 da se joaca luni,au ba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 (editat) da se joaca luni,au ba? Lasam lista deschisa pt LUNI, sa vedem catzi doritori ar fi..., si da daka ne strangem suficientzi sa joaca. Deci: 1. Sos 2. Kiki 3. Aron ps: PASTE FERICIT TUTUROR !!! Editat Aprilie 23, 2011 de aronbmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Aprilie 23, 2011 Share Postat Aprilie 23, 2011 (editat) 1. Sos 2. Kiki 3. Aron 4. Ema Sarbatori Fericite! Mesaj completat Sa inteleg ca nu se mai joaca azi? Editat Aprilie 23, 2011 de WithTheDawn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 astazi se pare ca nu se joaca..a doua zi de pasti,"El Clasico" de Romania,deci o lasam pe joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimicu Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 Prezent joi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Aprilie 25, 2011 Autor Share Postat Aprilie 25, 2011 pt joi 1 mihai 2 adimicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 Da, si eu mi-am revenit pt. joi...cineva sa ne numere,,,, Mesaj completat Da, si eu mi-am revenit pt. joi...cineva sa ne numere,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WithTheDawn Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 JOI 20:30 1. Mihai 2. Adimicu 3. Radu 4. Ema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 6. Aron + inca 5 kg...(sper sa le las pe teren) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 JOI 20:30 1. Mihai 2. Adimicu 3. Radu 4. Ema 5. cuki 6. Aron si cei 5 (kg) 7. Joey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 8.Kiki +cele 4 kg in plus(pe care joi neaparat le dau jos,deci fug de imi ies plamanii la aer) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 9. Lacina Traorre .... cate kile au fost plus inca 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellx Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 (editat) 10 hellx 11 dane bad Editat Aprilie 26, 2011 de Hellx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Da' oare cate oua ati putut manca de ati pus de la 2 kile in sus??? Eu am incheiat Pastele pe minus, tot ce-a intrat a si iesit.... What's the big secret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate