s-kidu' Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 am ceva probleme cu taradaica mea adica intrerupe motorul la descelerare brusca( atunci cand evit ceva) adica is undeva pe la 4000 ture si strang ambreiajul, franez si dau treapta inferioara.....atunci moare ce poate fi? ma gandesc la filtrul de aer, ambreiaj reglat prost, vechea problema dezbatuta de axa cu scame si anume flansa de admisie la relanti sta....rar mai moare dar in general sta cine ma poate ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Aprilie 18, 2006 Autor Share Postat Aprilie 18, 2006 chiar nimeni nu ma poate ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CheluRebel Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 cred ca rezolvarea ar fi cea cu flansa axa stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate