cristi-mic Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 Cind peste tot sint inundatii, e o placere sa te plimbi cu caiacul prin padure... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 De vis, nu altceva! Sunt foarte invidioasa, n-am mai ajuns in delta de 2 ani... Pune si tu mai multe poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Aprilie 17, 2006 Autor Share Postat Aprilie 17, 2006 O sa pun, cind ajung acasa. Computadorul de la birou e un jaf... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Friend Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 superbe poze. O intrebare am. Caiacul din poza seamana cu cele care se gasesc la Metro. Doar seamana? De ce te intreb. Am unul si mi s-a parut un cosmar sa-l conduci pe lac. Nici nu m-as incumeta sa ma sui pe el in curentii de pe Dunare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 nice!in ce zona ai fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Aprilie 17, 2006 Autor Share Postat Aprilie 17, 2006 Zona este Somova-Parches, la 20 km de Tulcea in amonte. E super accesibila, cu peisaje de Delta, sint canale si lacuri, fara curent. Caiacul e un Sevylor Tahiti K79HF, se gaseste la www.wassersport2000.de , si i-am adaugat un derivor ca sa tina directia. E supermanevrabil si ca viteza se poate compara cu o barca pescareasca... Cine mai vrea poze din Delta (poate va fac pofta) sa spuna... Enjoy.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate