TheFatBob Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 motor de kaffer pus in cadru de nipru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Go-Getter Postat Septembrie 17, 2009 Autor Share Postat Septembrie 17, 2009 (editat) motor de kaffer pus in cadru de nipru? Chiar niprozan n-o fi, da-n rest ai ochit-o! My nigga! E o creatie timpurie, de-a lui Von Dutch, d-aia nu-i Nipru... nush cum, da' tind sa cred ca-i cadru de Indian. Editat Septembrie 17, 2009 de Go-Getter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 my bad,sau trebuia sa zic "cadru de bmw" mai degraba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Go-Getter Postat Septembrie 17, 2009 Autor Share Postat Septembrie 17, 2009 my bad,sau trebuia sa zic "cadru de bmw" mai degraba? Te bagi la o lada de bere, ca-i de Indian? Mai bine nu, ca te stiu cat te crezi de tare-n materie si e riscul sa discutam aiurea-n papuris. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 (editat) pai ar fi trebuit sa ajung la o bere la octoberfest,dar s-au schimbat prioritatile.... oricum,e un hibrid,dif parti adunate intr-o motocicleta. partea din spate pare de bmw,si cadrul dublu-leagan....exista si la indian ceva asemanator,dar nu pe cardan. hmmm, cine poate zice dintr-o poza,ce parti apartin carui motor? cred ca ar fi mai bine sa-i intrebam pe baietii de la sectiunea "moto clasice",ei sigur stiu mai bine. Editat Septembrie 17, 2009 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Go-Getter Postat Septembrie 17, 2009 Autor Share Postat Septembrie 17, 2009 pai ar fi trebuit sa ajung la o bere la octoberfest,dar s-au schimbat prioritatile....oricum,e un hibrid,dif parti adunate intr-o motocicleta. partea din spate pare de bmw,si cadrul dublu-leagan....exista si la indian ceva asemanator ,e drept,dar cine poate zice dintr-o poza,ce parti apartin carui motor... Nimeni nu poate zice. So, let's move on... Oktoberfest is shit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Pinstriping-ul e la loc de cinste!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate