foxbat Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 s-ar putea sa iau conserva ( deh, mi e dor de uleiul de masline ) eventual daca se plicitiseste cineva de motor mai schimbam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 (editat) s-ar putea sa iau conserva ( deh, mi e dor de uleiul de masline ) eventual daca se plicitiseste cineva de motor mai schimbam Am fost in Thassos in luna August (7 zile) dar cu masina, chiar mi-a placut si ma-s mai intoarce dar nu vad cum anul acesta, sper ca la anul, oricum drum bun si sa te bucuri de aceasta vacanta Mesaj completat poti inchiria si acolo motor Editat Septembrie 16, 2009 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 s-ar putea sa iau conserva ( deh, mi e dor de uleiul de masline ) eventual daca se plicitiseste cineva de motor mai schimbam sal sambata dim plec conserva +4 persoane cazare pe undeva la golden sands ma intorc marti seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate