Sari la conținut

SDS

Membru
  • Număr conținut

    389
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de SDS

  1. Câteva poze de pe telefon, mai multe cu locația Gura Portitei. Mai am ceva pe camera de pe drum. O sa mai pun când o sa le descarc.
  2. Salutare! Chiar vroiam sa ajung prin zona si ma cam tenteaza si pe mine. O sa urmaresc cu interes topic-ul. Marius as vrea sa merg si cu GTR-ul tau, daca se poate bineinteles.
  3. Am fost acum doua saptamani cu motorul in Bg. si am trecut fara probleme cu bacul la Chiciu. Poate acum s-a mai schimbat treaba cu cresterea nivelului Dunarii. Sambata am fi vrut sa mergem si noi pe la Dalboka, doar ca am vazut ca sunt 13 grade nu 21 https://www.accuweather.com/ro/bg/kavarna/43352/weekend-weather/43352, asa ca ne gandim sa reconfiguram traseul spre Veliko.
  4. SDS

    Fz6 S/N

    Cu parere de rau nu-ti pot da detalii, mi l-a facut rost cineva cu care nu am vreo legatura. Cauta pe internet variante de cabluri de ambreiaj pentru FZ6, de exemplu http://www.motovip.ro/produse/Cablu%20de%20ambreiaj%20TSK,%20Yamaha%20FZ6%20N%20si%20S2_3445.htm » Post actualizat in 22 Mar 2018 08:49 Multumesc, Am mers putin cu F800 ADVENTURE / 2013, mi-a placut, dar vreau ceva mai mare. Depinde in primul rand si ce vrei sa faci cu motorul.
  5. SDS

    Fz6 S/N

    BMW R 1200 GS ADVENTURE » Post actualizat in 21 Mar 2018 07:35 Nu stiu sa-ti spun sigur, dar banuiesc ca trebuie sa mearga. Cablul vine drept de la maneta, nu mai are cotul metalic. Am schimbat trei cabluri (ca agata / mergea sacadat) pana l-am pus pe asta si nu am mai avut probleme.
  6. SDS

    Fz6 S/N

    Salutare! A venit vremea sa schimb categoria dupa 10 ani de Fezerit. Poate intereseaza pe cineva sau daca stiti pe cineva interesat de un FZ6 S2 Fazer in mintile lui : https://www.bikeshop.ro/motociclete-de-vanzare/yamaha/fz6-fazer-s2-abs/yamaha-fz6-s2-fazer-574293.html
  7. SDS

    Fz6 S/N

    Am Michelin PR2 si am facut aproape 28000 de km, ......inca mai duc ceva. Am avut inainte Bridgestone BT 020 cu care am facut 24000. BT020 au fost dure, s-au cam deformat, alunecau, nu aveam baza in ele.... PR2 mi s-au parut foarte bune pentru o utilizare de turing cu pasager si urmatoarele vor fi tot PR 3 sau 4. Eu recomand PR.
  8. Salutare Niko. Daca nu plec la Cazanele Dunarii posibil sa merg si eu.
  9. Salutare, ...posibil sa merg si eu.
  10. , buna asta.....scuze Niko dar m-a amuzat.
  11. Interesante,.....imi place mai mult 3 si 5( a dracu mata parca sta la pozat).
  12. SDS

    Fz6 S/N

    Multumim,.....an 2007,.... are schimbat doar parbrizul cu unul mai mare si cu sorasa
  13. SDS

    Fz6 S/N

    Am mers pe A2 pana la Cernavoda iar pe urma pe drumul vechi pana la Medgidia unde am facut primul popas. Initial am vrut sa mergem pe la Murfatlar si sa ne abatem de la traseu pana la Pestera in drum spre Adamclisi dar am luat-o direct spre Pestera din Medgidia ( am oprit la grote) via Adamclisi. Drumul pana aici nu e foarte bun dar se poate merge. De la Adamlisi pana la Ostrov este asa cum l-ai descris tu dar eu unul nu prea l-as mai repeta prea curand. De la Silistra pana la Ruse dumul foarte bun, putin circulat si pe care il recomand cu caldura. Am oprit sa mancam la Tutrakan (foarte buna mancarea). Si cateva poze:
  14. SDS

    Fz6 S/N

    Traseu: Buc.- Murfatlar - Pestera - Adamclisi - Silistra - Tutrakan (masa) - Ruse - Buc. 550Km, timp 7ore+ pauze si masa Plecare ora 09 (FIX), benzinaria MOL, intrarea pe A2
  15. SDS

    Fz6 S/N

    Salutare, Maine am chef de o ieseala dar inca nu stiu unde, spre munte sau spre Bulgaria ( as prefera mai pe la racoare dar fara ploaie). Daca mai e careva interesat, ne comentam pe aici mai pe seara si vedem ce si cum,...eventual ceva propuneri. Pana acum suntem doua FZ-uri.
  16. Mai pun si eu cateva cu avioane ">http:// ">http:// ">http:// ">http://
  17. » Post actualizat in 28 Jul 2014 13:26 Micul dragon [/url]">http://
  18. Sa fim in ton,..... poate gasiti un meniu cu
  19. Multumesc @all Ai dreptate Proxi dar de multe ori nu ai timp sa compui cadrul cum iti doresti, totul se intampla prea repede sau nu il vezi foarte bine in momentul respectiv. Poti sa tragi un cadru mai amplu si sa-l aranjezi pe urma dupa cum ar fi mai bine. Liviule anul asta destul de putin am iesit( o Dalboka, un Tutrakan, la Seawolves Mamaia si cateva iesiri mai scurte),...poate ne-om vedea pe la o tura Una cu un elicopter:
  20. » Post actualizat in 03 Jul 2014 19:02 Multumesc
×
×
  • Creează nouă...