desertfox1943 Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 un traseu care pentru mine a totalizat 324 km dus-intors , dar a meritat ,, O adevarata resetare ,, Prima oprire am facut-o la Tebea unde era plin de coroane depuse in urma cu o zi cu ocazia zilei eroilor revolutiei de la 1848, la Cetatea Devei , care dupa cum o sa vedeti este in restaurare , am urcat cu telecabina (10 lei urcarea+coborarea) de unde am admirat un peisaj superb , la Castelul lui Iancu de Hunedoara (8 lei intrarea) care deasemenea este si el in restaurare si la care majoritatea camerelor sunt inchise deocamdata , la Manastirea Prislop , loc foarte frumos , iar ultima oprire am facut-o la Hateg la rezervatia naturala de zimbrii (3 lei intrarea). Prea multe comentarii sunt de prisos , las pozele sa vorbeasca , poze nu foarte reusite din cauza aparatului mai vechi si a "talentului" fotografului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 frumoasa plimbarica domne, lejer cu o motoreta relaxanta, bravo bravo, auzi, da' zimbrii astia isi faceau somnu' de frumusete ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desertfox1943 Postat Septembrie 18, 2009 Autor Share Postat Septembrie 18, 2009 pai eu am ajuns la vreo jumate de ora dupa ce au mancat asa ca rezultatul se vede in poze :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorevergrey Postat Septembrie 21, 2009 Share Postat Septembrie 21, 2009 Superb! La Densus nu ai fost? Era in zona... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desertfox1943 Postat Septembrie 21, 2009 Autor Share Postat Septembrie 21, 2009 am zis ca intru cand ma intorc de la Hateg si cred ca am omis indicatorul iar cand mi-am dat seama eram deja departe dar o sa intru data viitoare ca tot vreau sa merg la Sarmizegetusa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate