Sari la conținut

desertfox1943

Membru
  • Număr conținut

    139
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://delachopperlaenduro.blogspot.com/

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    BH
  • Carnet moto din
    it makes no diffrends
  • Motocicleta
    Honda Transalp 583 cc
  • Numar Moto
    curat cu litere si cifre
  • Club
    transalp.ro

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha Virago 535, Yamaha XTZ 660 Tenere
  • Interests
    surubaraie , fieratanii , drumetii , diferite sporturi , IT

Vizitatori Recenți Profil

1.476 citiri profil

desertfox1943's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. KATYN, un film despre un adevar ascuns cam multa vreme pe care l-am vazut saptamana trecuta si in care un prieten polonez mi-a spus ca joaca "spuma" actoriceasca a Poloniei. trailer :
  2. N-am cum sa uit acea replica, are prea mult adevar in ea, te mai si citez din cand in cand
  3. Noa` amu` ti-ai tras ceva tare intre picioare, reaua blonda ce esti !!!

  4. http://www.youtube.com/watch?v=gc4gIxaOc2Y...feature=related
  5. sexdruagsandroacanrol beibi ! crazy girl but she`s good ! http://www.youtube.com/watch?v=esOkqXGymMA copilu` minune al Olandei ! rielbluz beibi ! http://www.youtube.com/watch?v=_m1EjRvze9I...feature=related old stone !
  6. Amu` fratica` tu vrei sa faca cineva o analiza de laborator ? si sa ce ? sa darame mitul asta fwtut auto vs moto si sa se ieftineasca produsele moto ? si io` as vrea dar asta nu se va intampla niciodata se vor comercializa in continuare produse auto cu eticheta moto la preturi mai mari, iar daca se v-a intampla asta vreodata tot se va gasi un tembel sa zica ca lichidul de frana dot 4 pentru masina difera de cel moto s.a.m.d. asculta aci : what a shame !
  7. stai linistit ca si eu la prima mobra, o Viroanga de 535 am pus tot castrol de masina si am mai bagat si un aditiv de ala de se baga in ulei cu cica nu stiu ce proprietati, bla bla bla si nu s-a intamplat nimic si pe care l-am schimbat la 6500 de km. Acum in Transalp am pus Procycle 10w40 semisintetic comandat de pe Louis prin Kronaumoto, totusi tind sa cred ca uleiurile pentru motociclete au ceva aditivi in ele care fac bine cutiei si ambreiajului, fata de cele de masina gen Castrol Magnatec. ... parerea mea ! hic ! bag si io ceva aditivi sae 90w55
  8. spune enduro-cross atunci! aia e altceva, si da! poti face enduro si cu un transalp dar pe drumuri forestiere care nu sunt foarte "sparte", te-ai mira pe unde poti ajunge cu un transalp, dar evident ca la ce-ti trebuie tie ti-ar fi bun cu honda cr 250, parerea mea.
  9. Honda transalp, dar la 1300-1400 euro poti lua una adusa din Italia, inscrisul te mai costa 200 de euro( acum am inmatriculat-o eu pe a mea). Daca vrei te pot pune in legatura cu cineva care aduce din Italia la preturi foarte bune. Ce pot zice e ca mie mi-a nimerit una buna. A mea e din 1993 si a venit exact cum o vezi in poza, am fost cu ea la mecanic si dupa verificari a trebuit sa-mi regleze un tachet si la care o sa mai trebuieasca schimbate burdufurile de la furca, uleiul din furca si poate bujiile.
  10. Cum adica ? sa inteleg ca pot entasa jeanta, bag si camera iar daca fac pana folosesc din kitul de pana un snur si ceva butelii de aer si am rezolvat problema ?
  11. omorat poate nu dar "accidentat" de mai multe ori da !
  12. deci pentru cele cu camera, deocamdata spray-ul ramane cea mai rapida si "eficienta" solutie in caz de pana.
  13. De murdarit chiar nu ma deranjeaza n-am probleme cu asa ceva, ma cam tot cearta sotia de ce nu folosesc manusi cand lucrez la motor, in special cand intretin lantul , ce vreau eu sa stiu e de fapt daca sray-ul de pana ar fi solutia cea mai rapida dar si eficienta in caz de pana mai cu seama ca am inteles ca nu la toate vulcanizarile poti sa dai jos cauciucul de pe janta din cauza presei care-l demonteaza si in care nu poate prinde bine janta (corectati-ma daca gresesc). Ce nu stiam eu referitor la sray (acum stiu ca mi-ati zis voi) era ca daca urmez instructiunile si unflu cauciucul si nu mai scapa trebuie neaparat sa merg la vulcanizare sa depistez unde a fost spartura si s-o repar in stilul clasic, adica petic adeziv s.a.m.d. Multumesc tuturor pentru reply-uri ! si astept in continuare pareri, sunt multe situatii in care nu seamana una cu cealalta Mesaj completat Respectivul kit este doar pentru cauciucuri tubeless ? intreb asta pentru ca nu vad nicaieri petice. Atunci cand vrei sa folosesti acest kit pentru un caucius tubeless, trebuie sa dai cuciucul jos sau bagi efectiv panglica aia de cauciuc in gaura dupa care conectezi o butelie din aia de aer si unfli cauciucul ? numai bine si sa uzam cat mai multe cauciucuri fara pene !
×
×
  • Creează nouă...