CostinALN Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 Ce ziceti ne strangem mai multi si plecam undeva? Revers,Cobraart,Silence&Decive astept pozele de la Bradet sau ceva de genu.Unde ati fost voi la 60km de Curtea de arges. Ps.eu nu zic sa mergem asa de departe 10-15-25km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 Din afara bucurestiului nu primiti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 18, 2006 Autor Share Postat Aprilie 18, 2006 Din afara bucurestiului nu primiti??? Pai cine a zis ca nu primim eu ziceam sa plecam in afara bucurestiului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 a.... da... sry vin si eu astept sa stabiliti data ora locul detalii etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 18, 2006 Autor Share Postat Aprilie 18, 2006 Eu chiar nu am nici un loc in minte la momentul asta. Ne strangem mai multi si sa facut. LA SNAGOV UNDEVA? Eu chiar nu am nici un loc in minte la momentul asta. Ne strangem mai multi si sa facut. LA SNAGOV UNDEVA? Am inteles ca se face o pista de moto undeva,dar nu stiu unde ,Voi stiti? Hotarati-va unde mergeti sau veniti cu propuneri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 ma nu esti sanatos unde sa te duci tu cu mopedu ala al tau te duce ala pana la snagov ca esti si mic rau:))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 19, 2006 Autor Share Postat Aprilie 19, 2006 ma nu esti sanatos unde sa te duci tu cu mopedu ala al tau te duce ala pana la snagov ca esti si mic rau:))))))) Maa vezi ca nu e moped si este MOTOCICLETA L3e iti arat cartea de identitate deci permis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 www.yahoo.com si vezi ce zice la weather! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate