Raptoru_alb Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Am doua amorizoare spate de ural[sau nipru] noi si ma interesa alte doua amortizoare care sa aiba lungimea de la gaura de jos pina la cea de sus 32,5 cm ale mele au lungimea de 34,5 cm, are cineva amortizoare la dimensiunea asta...????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 sa masor exact cat au amortizoarele mele pe care le-am avut pe nipru. erau de suzuki dar sunt mai scurte ca cele de nipru dar lucreaza cu mult mai bine. sunt cromate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raptoru_alb Postat Septembrie 18, 2009 Autor Share Postat Septembrie 18, 2009 Bun atunci astept sa postezi poate ai si o poza cu ele ,si in alta ordine de idei spune-mi marca de suzuki si lungimea lor ok...!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate