harciogu Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 se pot retusa cumva? sa dau cu solvent pe zona ca sa mai acopar din zgarietura? au ajuns pana la grundul alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 vezi ca este un magazin in zona Lizeanu, car eiti face pe calculator orice nuanta de vopsea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Incearca sa freci cu o carpa imbibata in lichid de frana. Spala bine cu apa si sampon dupa aia. Sau cu un creion de retus (Carrefour). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Incearca sa freci cu o carpa imbibata in lichid de frana. Spala bine cu apa si sampon dupa aia. Sau cu un creion de retus (Carrefour). yeah ..... right ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Adica ? Eu am testat procedeul si uneori (probabil depinde si de vopsea) da rezultate nesperate. Am reusit sa astup niste zgarieturi de suruburi de roata de camio pe o conserva si n-a stiut nimeni ca a fost lovita vre-o data... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 vezi ca este un magazin in zona Lizeanu, car eiti face pe calculator orice nuanta de vopsea! da, se numea autocolor parca, vand acolo mai multe feluri de vopsele si tipa de acolo le face sa se potriveasca perfect la fierul tau. am facut retusuri la mai multe masini si nici nu se cunoaste. este langa Mega Image Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 sau pune un colant cu ce marca vrei tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 (editat) sau pune un colant cu ce marca vrei tu da da da! cu "turbo" sau "sport" sau asa ceva. sau ceva stralucitor, cu zorzoane. Editat Aprilie 24, 2006 de valicaddy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kooksee Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 salut! cam ce preturi au aia la autocolor? kuxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 (editat) salut!cam ce preturi au aia la autocolor?kuxi depinde ce fel (firma) de vopsea vrei, au preturi pentru toate buzunarele. si avantajul mai e ca faci la ei orice fel de nuanta vrei tu. Editat Aprilie 25, 2006 de valicaddy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate