Bogdan D. Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 (editat) Am un simson si mi-am cumparat pt dansu un carburator K68......dar exista o mica dilema.........ce furtun vine in "tzevisoara aia"??(aia din poza) aaaaaa.... si mai am o rugaminte.....am vazut la unele carburatoare din seria K xx ca socu se poate trage direct de pe carburator.......eu la asta am altfel de model...........si daca ar putea sa ma ajute si pe mine cu socu asta ar fi tare.....i-ar fi recunoscator Editat Aprilie 20, 2006 de lebadake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 nici unul. lasa'l asa. si io am acelasi carb pe planeta 5 stiu ca vine cu seturi diferite de jicloare (dimensiuni pt voshodul de 175 si altele pt planeta de 350). sa nu fie prea mare zic io... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate