SSSnake Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 Tocmai am luat o YAMAHA XJR 1200 SP din 1996. Astept pareri si comentarii de la cunoscatori!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 e pericol frate, laser si toate cele, sa o stapanesti cu incredere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 e foarte frumos s-o stapanesti sanatos! odata am avut o ocazie sa iau una la un pret foarte convenabil, dar nu am avut bani... asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely black rider Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 Ne intalnim si aici ca si in Livada Postei! Cred ca nu mai este nevoie sa-ti spun cat de mult imi iubesc motocicleta, XJR 1200 din 1996!Poti inmbatrani frumos pe o asemena scula! Daca as schimba-o, ar fi neaparat o XJR 1300 cat mai prospata. Este puternica, docila, cu moment de sa dai si altora, consum mai mult decat rezonabil, fiabila - asta am constatat-o cand am desfacut-o cu mainile mele, etc., etc. Jos palaria! E drept ca sunt fel si fel de motociclisti, dar mie imi vine XJR-ul ca o manusa. Atentie celor mai smuciti, sa nu mergeti niciodata cu viteza mai mare decat poate zbura ingerul vostru pazitor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate