Marat Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Vad ca mai nimeni nu propune plimbari in acest sfarsit de saptamana si cum eu am in sfarsit timp sa ies m-am gandit sa anunt aici in ce directie plec , poate mai vrea cineva sa iasa la plimbare. Traseul este foarte frumos si relaxant , peisaje de vis prin Dobrogea , cred ca sunt cam 250 - 270 de km per total. Se trece cu bacul la Calarasi , costa cam 10 ron (cred) Se poate face un popas la Grota sf Andrei si de altfel oriunde pe malul Dunarii. Asfaltul este ok dar exista si o portiune de piatra cubica (cam 5-6 km) Cei cu vitezane in general nu sunt prea fericiti pe acolo. Eu plec la ora 9 de la benzinaria Mol de la iesirea pe Autostrada Soarelui. Voi fi acolo la 8 45 si astept pana la 9 . Merg cu pasager si nu ma grabesc nu stiu viteze de croaziera dar oricum sunt si sate asa ca nu voi merge prea repede, pe autostrada in general legal. Nu prea exista restaurante (de fapt chiar nu exista ) fiind o zona saraca. De la Cernavoda exista posibilitatea extinderii traseului pe la Capidava si Histria , un traseu superb de asemenea dar mai lung. Nu am alte precizari de facut (si nici nu cred ca mai pot verifica pana atunci daca raspunde cineva), cine vrea vine la benzinaria Mol (intrare pe A2) la 8 45 - 9 duminica.Eu am un SV rosu B79 KNU. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duncan Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 salut eu sunt ala cu hornetu albastru ) ...in fine a fost faina excursia... o parte din struguri a iesit cam ..ciufulita, mai sa se transforme in must in tocase... sper sa mai iesim. BTW, stii firma de asigurare care sa faca RCA pentru o luna, doua? o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlGabone Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Ma, ambele horneturi erau albastre. Zi ca erai ala care a ajuns primu' la benzinarie, sau ala cu topcase. salut eu sunt ala cu hornetu albastru ) ...in fine a fost faina excursia... o parte din struguri a iesit cam ..ciufulita, mai sa se transforme in must in tocase... sper sa mai iesim. BTW, stii firma de asigurare care sa faca RCA pentru o luna, doua? o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate