stefan_bz Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 Salut, Displayul nu mai citeste km, nici viteza instantanee nici nr de km... si nu stiu cum sa verific daca s-a stricat sau doar cablul este de vina. Displayul se aprinde dar nimic nici km/h nici km nici macar orele nu le mai inregistreaza?? Am si eu nevoie de ceva sugestii, pareri. Este posibil sa se fi stricat senzorul acela care se insurubeaza in frana, firul nu pare intrerupt??? Mersi mult, Stefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 Daca se strica senzorul, displayul merge in continuare, iti arata kilometri parcursi, orele, etc. Deci nu e senzorul. Kilometrajul are dedesubt o baterie - schimb-o!. Daca nici dupa aia nu merge, inseamna ca e kilometrajul bulit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate