Sari la conținut

DragosKTM

Super Membru
  • Număr conținut

    565
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://bitwindoors.ro/dragos
  • Yahoo
    dragos_paun

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    KTM 400 EXC
  • Numar Moto
    B-90-ENV

Informații profil

  • Interests
    Freeride (schi, windsurf, enduro)

Vizitatori Recenți Profil

545 citiri profil

DragosKTM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Bateti campii, pe acolo NU e pista de biciclete, se vede si din poze :|
  2. Iata ca ni se intampla si noua sa lovim pe altii mai mici Treceam azi dimineata pe Splai, prin dreptul primariei (provizorii) si asta am vazut. Nu stiu stiu cine a fost de vina sau alte detalii, ca m-au ushuit politistii. Numarul motocicletei implicate se vede in ultima poza. PS. Eram pe bicicleta... :|
  3. Manusile la enduro intra la categoria "consumabile". Nici nu stiu ce marca sunt ale mele. Dar le cumpar dupa proba, dupa cum le simt pe mana. Sa nu fie nici stramte nici largi, foarte important sa nu aiba cusaturi care sa jeneze. In rest... nu prea conteaza.
  4. De la Bertea trebuie sa ajungi la Pietriceaua. Ori te duci pe vale in sus spre Lutu Rosu. La un moment dat se face o poteca (evident nemarcata!) care urca in stanga in sus in padure. Asta e varianta mai grea. Ai si o varianta mai usoara, din Bertea cam din centru faci pe o ulita in stanga si continui pe o poteca pe o creasta. Ambele variante se unesc in Pietriceaua. Apoi o iei pe culmea Netrebnicul si apoi prin padurea Netrebnicul, pe o poteca (drum de stana) foarte vizibila. Din acest drum ai vreo doua iesiri in stanga prin padure, pe care poti ajunge in drumul forestier de pe valea Paltinoasa, care te scoate direct la barajul Paltinu. Sau poti continua inainte pana dai in gol alpin, apoi ai doua variante de iesire stanga spre Tesila, respectiv Traisteni. In orice caz, acum in aceasta perioada, dupa ce au coborat stanele, de la Pietriceaua incolo n-o sa ma intalnesti pe nimeni. E o zona foarte salbatica. Nici semnal GSM nu prea este. In schimb bantuie ursul, odata cand ne oprisem sa mancam, a trecut la 20m de noi alergand dupa o caprioara. Si traseul, exact inainte de iesirea in golul alpin, are o urcare care e de obicei uda si dificila. In consecinta te sfatuiesc sa te duci doar impreuna cu cineva care a mai fost. Succes! Mesaj completat PS. Daca iesi din padurea Netrebnicu pe prima sau pe a doua iesire spre forestierul din Valea Paltinoasa, n-ai nici o problema. Greutatile incep dupa aia.
  5. sau mai bine o vinde si isi ia un 85 SX 19/16, care este motoreta exact pentru 14 ani.
  6. Lasa-l pe ala de calculator, nu e bun! Uite unu foarte misto aici, costa doar 10$ si nu consuma nimic!
  7. Sigur ca da ! In fiecare week-end. Numa' ca e cu motoare nemodificate si fara spectatori...
  8. Pentru cine nu stie, National Geographic (re)difuzeaza Long Way Down, in fiecare seara, de la 11. In iarna am fost in Tanzania si acum vad cu alti ochi aventura asta. E superb.
  9. Imi pare foarte, foarte, foarte rau sa aud/citesc asta Dar intr-adevar ai avut mare ghinion. N-nici sportul asta nu e dintre cele mai soft, ce-i drept. De fapt, din cate nebunii am facut la viata mea, asta mi se pare cel mai dur. Tocmai de-aia am decis sa nu ma "dau in barci". Pe tine te-am vazut ca te cam "arunci", dar avand in vedere ca esti cu aproape zece ani mai tanar, am sperat sa te tzina... Se pare ca nu a fost sa fie... In orice caz, sper sa nu te lasi de tot... Poate peste ceva vreme o sa ne mai dam impreuna Eu anul asta am mai rarit-o dar nu din cauze de sanatate, ci pt ca am decis sa-mi petrec mai mult timp cu copiii. Sper ca dupa ce mai creste si al tau, sa mergem cu totii la munte, si in timp ce ei se joaca in vreo poienitza, noi sa na mai distram pe motoare... Bafta!, curaj la operatie si la recuperare! Daca ai nevoie de ceva, cu spitalul sau altele, "just let me know"!
  10. Exact asta ziceam: inginerii romanesti Cateodata merg, cateodata nu. Depinde de cat de bine se pricepe mesterul. De obicei NU se pricepe. Dar tu ai avut noroc. La mufa cu 7 pini pinul central e pt lumini auxiliare pe spate. In mod normal trebuie sa fie un +12V obligatoriu trecut printr-un intrerupator dar bineinteles, daca vrei, te poti juca pe acolo. Insa tre sa vezi de unde iei +12V-ul, ca sa nu-ti omori bateria. La masinile moderne (de ex. a mea are) computerul de bord supravegheaza permanent tensiunea bateriei, si daca scade sub o anumita valoare, scrie pe bord "low battery" si taie toti consumatorii cu exceptia demarorului.
  11. PS: exista doua tipuri de cuple pt remorca: cu 7 si cu 13 pini. Pana de curand ziceam ca e tot aia. Dar am fost cu doua masini si doua rulote in unul din week-en-urile trecute. Eu cu mufa cu 13, prietenul cu mufa cu 7. Ei bine mufa cu 13 are printre altele si un +12V permanent, iar cea cu 7 nu are. In consecinta, rulota mea avea lumina si apa curenta (prin 12V-ul masinii), iar al prietenului nu. (sigur, trebuie folosita cu grija, ca altfel ramai fara baterie) Asa ca iti recomand sa pui pe masina mufa cu 13, iar daca remorca ta are doar 7, se gaseste destul de usor un adaptor de la 13 la 7.
  12. De fapt in banii astia iti da si traseul de cablu care se infige in Skoda direct in mufa. Altfel mesterii tre' sa faca inginerii romanesti. Care merg sau nu.
×
×
  • Creează nouă...